изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:52 EEST
ФОРМУЛАТА НА УСПЕХА Е ДА СИ ИСКРЕН СЪС СЛУШАТЕЛИТЕ    
Интервюта

10 години от създаването си отбелязва днес радио "Добруджа". На рождения си ден радиото черпи с Гласовете на Добруджа. Това ще стане с двучасов концерт, в който ще участват Гергана Коева, Валентина Димитрова, Ани Сарандева, Кристина Аврамова, Георги Георгиев, Александър Байчев, Дамян Попов, New 5, водещ ще е Митко. Концертът ще се състои днес от 18 часа  на площад "Свобода". По повод 10-ия рожден на радио "Добруджа" разговаряме с изпълнителния му директор Веселин Димитров.



 

 - Г-н Димитров, първо - честито! Каква е равносметката Ви? Много или малко са 10 години за едно радио?

- Ако по някакъв начин трябва да сравним 10 години за една медия с детската възраст, при всички случаи трябва да ги умножим по 5. Което означава, че радио "Добруджа" е в своята най-активна възраст. Ако трябва да продължим сравнението, преминахме през всички етапи на развитието на човека - детство, юношество и в момента сме изключително активни и готови за работа.

 

- Ще отбележите рождения ден по един изключително оригинален начин - ще почерпите добричлии с концерт Гласовете на Добруджа. Защо избрахте този начин, а не да се съберете с приятели, политици, с партньори?

- С приятелите и политиците се виждаме всеки ден. Идеята да направим концерт е не само моя, а и на целия екип. Това е един малък упрек към обществеността на Добрич, че нашите деца, които са излезли от нашите певчески школи и са се осмелили да участват в големи формати, каквито са телевизионните, а те са само в София, ние ги забравяме. От друга страна няма как да съберем целия град в една зала и да празнуваме заедно. Искаме да подарим на цялата добричка общественост този мегаконцерт, концерт, какъвто никога не е правен в Добрич. Поканихме и Румънеца и Енчев и Миро, които много се зарадваха на идеята ни, но, за съжаление, заради неотложни ангажименти няма да могат да участват в концерта. 

 

- Г-н Димитров, каква е формулата на успеха? Защо радио "Добруджа" е толкова обичано и слушано от добруджанци?

- Формулата на успеха е една - да си искрен със слушателите. Няма вариант да ги излъжеш - рано или късно това се връща като бумеранг и пада слушаемостта.

 

- Какво е пожеланието, което отправяте към екипа на радио "Добруджа" по повод празника му?

- Преди два месеца подновихме лицензията на радиото за още 15 години. Дано през тези 15 години сме живи и здрави и да ни има!

 

Разговаря Мариела БОНЧЕВА

 


Сходни връзки

ФОРМУЛАТА НА УСПЕХА Е ДА СИ ИСКРЕН СЪС СЛУШАТЕЛИТЕ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ФОРМУЛАТА НА УСПЕХА Е ДА СИ ИСКРЕН СЪС СЛУШАТЕЛИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-10-26 @ 19:43 EEST
ЧЕСТИТО !!!
ФОРМУЛАТА НА УСПЕХА Е ДА СИ ИСКРЕН СЪС СЛУШАТЕЛИТЕ
Автор: Anonymous да 2011-10-26 @ 20:46 EEST
Да сте живи и здрави, и да ви има!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди