изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:34 EEST
В КАВАРНА ЩЕ ИГРАЯТ ЗА ЦОНКО ЦОНЕВ И КОНТУЗЕНИЯ ГЕОРГИ ФИЛИПОВ    
СпортСтарши треньорът на Калиакра Радостин Трифонов определи днешния двубой с Ботев (Враца) от първенството на "А" група като доста труден и добави, че футболистите му ще се раздадат на сто процента, за да се получи красив двубой и феновете на футбола да останат доволни.

 „В този мач ще играем най-вече за Гошо Филипов, който пострада тежко в срещата с Левски и все още се лекува в София, както и за нашия благодетел Цонко Цонев. Всички ние го подкрепяме в предстоящия балотаж и се надяваме, че ще спечели изборите, за да продължи да има футбол в Каварна. Заради тях двамата, както и заради всички фенове, които продължават да ни подкрепят въпреки трудностите, момчетата са длъжни да излязат и да дадат всичко от себе си. Няма да ни е лесно, Ботев (Враца) е един от най-неудобните съперници, но знам, че можем да се справим”, заяви Трифонов за медиите.

Всички играчи на Калиакра, с изключение на трайно контузения Георги Филипов, който е със счупен крак, взеха участие в последните занимания на тима. На облекчен режим тренираха Джунейт Яшар и Юлиян Петков, които са с леки травми след мача на "Герена". По-сериозно е състоянието на Четин Садула, който до последно ще бъде под въпрос за срещата с врачани. Играчите на Радостин Трифонов приемат тима от северозападния град днес от 16:30 часа на стадион „Калиакра”. „Имаме доста проблеми след гостуването в София, но трябва да се справим. Ботев (Враца) е сериозен съперник, един много добре комплектован отбор, срещу който никак няма да ни е лесно. Трудно допускат гол, нашето предимство е, че играем у дома”, каза още наставникът на каварненци.

 


Сходни връзки

В КАВАРНА ЩЕ ИГРАЯТ ЗА ЦОНКО ЦОНЕВ И КОНТУЗЕНИЯ ГЕОРГИ ФИЛИПОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди