изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:52 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са 4 регистрирани криминални престъпления.



-На 27.10.2011г., в РУП Балчик е получено съобщение за това, че неизвестен извършител, чрез взлом е проникнал в дома на Х.Х. на 34 години в гр. Балчик и е извършил кражба на лаптоп и златни накити. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

-На 27.10.2011г., в Първо РУП  Добрич е получено съобщение за това, че неизвестен извършител е проникнал в магазин, находящ се по ул. “Суха река”, гр.Добрич и е извършил кражба на 50 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 През денонощието на територията на областта e възникнало 1  пътно- транспортно произшествие.

 

-На 27.10.2011г., около 11.39ч. в Първо РУП Добрич е прието съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие на кръстовището между ул. “Александър Стамболийски” и ул. “Дунав” в гр. Добрич, при което 69 годишен водач на лек автомобил марка “Пежо 106”, е отнел предимство и ударил движещия се автомобил “Опел Тигра”, управляван от Р.П, на 23 години. Вследствие на удара лекия автомобил “Опел Тигра” се е ударил в паркиран лек автомобил “Сузуки Алто”, който е причинил верижен удар между паркираните след него лек автомобил ‘Шевролет Авео” и лек автомобил “Рено Клио”, между които е била притисната пешеходката С.К. на 18г.  Водачът на лекия автомобил “Опел Тигра” и пострадалата пешеходка са прегледани в ЦСМП и са освободени за домашно лечение с наранявания без опасност за живота.    По случая се води досъдебно производство.

 

            През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич не са възниквали пожари.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди