изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:11 EET
ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДАТА ДЖЕНА ПРОТЯГА РЪКА НА АЛЕКС    
Общество  Звездата на поп-фолка Джена е поредният български изпълнител, който се включва в благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!". На 3 ноември тя ще пее пред добричлии и ще помогне за набирането на средства за лечението в Израел на 5-годишната Александра Маркова. Концертът ще бъде от 19 часа в зала "Добрич", цената на поканата - 5 лева. Участието на Джена в благотворителния концерт е в резултат на отправена покана от страна на Румънеца и Енчев - лица на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!"


 На сцената с поп-фолк звездата ще се представят и деца-таланти от Добрич. Концертът ще се проведе с подкрепата на община град Добрич, "Пайнер" и местните медии.
Покани за концерта ще се продават на касите на ВиК - срещу фронт-офиса на НАП и на Кооперативен пазар, на входа на читалище "Йордан Йовков", в редакцията на в. "Нова добруджанска трибуна", както и на място преди самия концерт.
Джена е певица с впечатляващ талант и голям глас, устремена към върховете на родния шоубизнес. Тя е универсален изпълнител, гласът и е със специфичен тембър и богата орнаментика, което й позволява да изпълнява завладяващо както попфолк и народни песни, така и балкански фолклор. Джена има редица отличия, сред които - годишна награда за дебют на ТВ "Планета" /2007/, за откритие на годината на "Нов фолк" /2007/, първа награда на журито на "Пирин фолк" /2007/, годишна награда за най-проспериращ млад изпълнител на "Нов фолк" /2008/, годишна награда за баладичен хит -  "Кой си ти", на ТВ "Планета" /2009/, награда за най-предпочитан изпълнител в "Планета Пайнер Клуб" /2010/ и др. Участвала е в концерти във Великобритания, Белгия, Испания, Турция, Италия и др. Сред хитовете й са "Грешни мисли", "Химия", "Жена без име", "Луд и съвършен", "Животът няма втора серия", "Чуждите и лесните", "Кой си ти", "Не ставаш", "Да се влюбя не допускам", "Да те прежаля" и др.


Около 25 000 лева са необходими за втория курс на лечение в Израел на Александра Маркова, до момента са набрани около 22 000 лева. Банковата сметка на детето е:


IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.

 


Сходни връзки

ПОП-ФОЛК ЗВЕЗДАТА ДЖЕНА ПРОТЯГА РЪКА НА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди