изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:56 EEST
ПЛЕВНЕЛИЕВ СРЕЩУ КАЛФИН - МАНДАЛОТО ПАДА В НЕДЕЛЯ    
Коментари ,Вчера най-после дойде благата вест, но не за зачеването на Христос, а че Централната избирателна комисия вече е готова с преброяването на бюлетините от изборите в миналата неделя. Което, разбира се, отприщи мастити политици да дават изявления и да правят анализи, да се заканват за касиране на избори тук и там, та чак и в столицата, да търсят под вола теле и под парламента зли духове. Истината е една - в неделя мандалото ще падне и който спечели - ще управлява.

Другият ще духа изборната мъгла и ще се надява - къде честно, къде с подкупи -да се включи в играта след четири или пет години и пак да захапе кокала, който, надяваме се, да има повече месце, отколкото сега изстърганото рагу на местната и президентската власти.

Утре е ден за размисъл. Не припадайте от мислене и внимавайте да не стане като във фолклора: Една патка мислила, мислила и умряла. Мислете като човеци, като свободни човеци, а не като патки, на които след шепа зърно ще им клъцнат главичките.

Шегата настрана. Имаме право да избираме. На избори в неделя, за да не псуваме после по балкански: Мамка му, защо не излязох да пусна гласа си!

В неделя мандалото пада. После да ни е ясно - който спечели президентските избори, ще е президент на всички българи и на България, който спечели кметските - ще е нашият кмет на нашата община, на нашето градче или село!

 

 


Сходни връзки

ПЛЕВНЕЛИЕВ СРЕЩУ КАЛФИН - МАНДАЛОТО ПАДА В НЕДЕЛЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди