изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:10 EEST
АЛБЕНА ОТЧИТА ПЕЧАЛБА ОТ 13 367 ХИЛ. ЛВ. ЗА ТРЕТО ТРИМЕСЕЧИЕ    
ТуризъмВ края на миналата седмица "Албена" АД публикува своя междинен неконсолидиран отчет към 30.09.2011 г., съобщава дружеството на сайта си. От туристическата компания отчита, че през третото тримесечие на годината няма настъпили промени, сделки и събития, които да оказват значимо влияние върху резултатите във финансовия отчет на дружеството.

 Според справката финансовият резултат на дружеството за третото тримесечие на т.г. е печалба в размер на 13 367 хил.лева. В информацията още от дружеството посочват, че на 11 януари т.г в Търговския регистър към Агенцията по вписванията е вписано преобразуване на "Албена кар" ЕООД чрез вливане в "Албена Тур" ЕАД. Отбелязва се още, че на 24 октомври на извънредно общо събрание акционерите решиха "Албена" АД да се преобразува чрез отделяне на новоучредено еднолично акционерно дружество "Приморско клуб" ЕАД.
От фирмата отчита т, че сезон'2011 приключва с 6 % ръст на нощувките спрямо м.г. Приходите от дейността към 30 септември 2011 г. са в размер на 73 653 хил.лв., с 1 725 хил.лв. или 2 % повече спрямо предходната година, се посочва още в информацията. Дружеството посочва колко и за какви средства в повече за кои дейности са отпуснати до момента.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ОТЧИТА ПЕЧАЛБА ОТ 13 367 ХИЛ. ЛВ. ЗА ТРЕТО ТРИМЕСЕЧИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди