изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:54 EEST
Кандидат за президент в САЩ обвинен в сексуални домогвания    
По света
Чернокожият бизнесмен Херман Кейн, считан за лидер в борбата за кандидатиране за президент от Републиканската партия, е заподозрян в „сексуални домогвания”. Съобщението е на сайта Politico. Установено е, че две бивши служителки на Националната асоциация на ресторантите, възглавявана от Кейн в 90-те години, не веднъж са се оплаквали пред свои колеги за „неподобаващо поведение” от страна на боса.


Именно поведението на Кейн ги е принудило да напуснат организацията. Жените напуснали асоциацията, като получили парични компенсации и подписвайки декларации да не разгласяват причините за уволнението. Имената на потърпевшите не се съобщават поради конфиденциалност.

Associated Press съобщи, че Кейн е отрекъл обвиненията по негов адрес. Той отказал да ги коментира, като заявил, че медиите не представят никакви преки доказателства за такива деяния.

Негов представител е заявил, че обвиненията в медиите са „бездоказателствени нападения на отделна личност”.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Кандидат за президент в САЩ обвинен в сексуални домогвания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди