изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:57 EEST
СТРАХОТЕН ГОЛ И АСИСТЕНЦИЯ НА СТИЛИЯН ПЕТРОВ НЕ СТИГНАХА ЗА ПОБЕДА НА АСТЪН ВИЛА    
СпортБългарският капитан на Астън Вила Стилиян Петров изнесе страхотен мач при равенството 2:2 на своя отбор срещу Съндърланд. Стенли отбеляза прекрасен гол (20) и асистира за попадението на Ричард Дън (85), но въпреки това Вил изпусна победата на "Стейдиъм ъф Лайт". Попадения на Конър Уикъм (38) и Стефан Сесеньон (89) донесоха точката на "черните котки".



Петров откри резултата в 20-ата минута с страхотен изстрел от границата на наказателното поле, след който топката попадна в горния ляв ъгъл на вратата на Симон Миньоле. В 38-ата минута Конър Уикъм изравни с първия си гол за Съндърланд. Сесеньон намери 18-годишният нападател с перфектен пас, след което Уикъм стреля в далечния ъгъл за 1:1.

След почивката Никлас Бендтнер имаше две възможности за гол, а в 73-ата минута Дарън Бент можеше да възстанови аванса на Вила, след като бе изведен сам срещу Киърън Уестууд. Резервният страж на домакините обаче реагира добре и успя да избие с крака изстрелът на Бент. В 85-ата минута Ричард Дън вкара за 1:2, след като засече с глава центриране от пряк свободен удар на Стилиян Петров. Само четири минути по-късно обаче Стефан Сесеньон изравни отново след асистенция на Ларсон и не особена добра намеса на Шей Гивън. Астън Вила е на осмо място с 12 точки, докато Съндърланд е 14-и с две токи по-малко.

 


Сходни връзки

СТРАХОТЕН ГОЛ И АСИСТЕНЦИЯ НА СТИЛИЯН ПЕТРОВ НЕ СТИГНАХА ЗА ПОБЕДА НА АСТЪН ВИЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди