изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:25 EEST
ДЕТСКИ ТУРНИР В ДОБРИЧ СЕ ПРЕВЪРНА В ИСТИНСКИ ПРАЗНИК НА ТЕНИСА И ПРИЯТЕЛСТВОТО    
Спорт12 деца взеха участие в турнир по тенис, организиран от тенис клуб Изида в Добрич.

 Надпреварата бе спечелена от Александра Дралчева, която в спора за първото място надделя с 11:8 точки над Карина Георгиева. Виктор Дойчев разби хегемонията на момичетата, след като в мач за третото място победи Марина Христова.
Първоначално участниците, които бяха на 6, 7, 8 и 9 години, бяха разделени в три групи по 4 души. Всички деца се срещнаха помежду си, а след това домакините сформираха финална осмица с нови две групи, в които първите двама тенисисти се класираха за полуфиналите.
В единия полуфинал Карина Георгиева затвърди постоянната си игра в турнира с успех над Виктор Дойчев. Другата среща предложи множество обрати. Александра Дралчева спаси два мач бола в срещата с Марина Христова. С много воля тя успя да стигне до финала и после до първия си турнирен успех, след като обърна резултата от 8-10 до 14-12 точки.
Мачовете се играха на цял корт в спортната зала на Изида в Търговия на едро в Индустриалния квартал. Всички малки тенисисти показаха завидни умения с ракета в ръка за своята възраст и дадоха заявка за бъдещи големи успехи на кортовете из страната. Техните усилия бяха възнаградени с аплодисменти на роднини и приятели. За награда те получиха прекрасна и вкусна торта във формата на тенис корт. Всички момичета и момчета бяха зарадвани от Изида и с тениска. Идеята на домакините е турнирите да се превърнат в традиция, като следващото издание най-вероятно ще се проведе преди Коледа.


 


Сходни връзки

ДЕТСКИ ТУРНИР В ДОБРИЧ СЕ ПРЕВЪРНА В ИСТИНСКИ ПРАЗНИК НА ТЕНИСА И ПРИЯТЕЛСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди