изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:41 EET
Древен трик за отслабване    
ЗдравеЕдин път в седмицата без обичайната храна – този най-лесен и ефикасен способ за пречистване на организма и за отслабване са прилагали хората още в древността. Според диетолозите, разтоварващият ден не само позволява на храносмилателната система да си почине, но дори може да допринесе за излекуването на едно или друго заболяване.

Денят без ядене помага за намаляване на теглото, за активизиране обмяната на веществата, извеждане на шлаката и токсините, нормализиране на киселинно-алкалния баланс и минералния обмен, а също така за разтоварване на сърдечно-съдовата система.

По време на разтоварващия ден е добре да се приемат изчистващи организма напитки, като коктейл от швейцарския натурален дървесен сироп "Мадал Бал" /MADAL BAL/, съветват диетолозитe. "Мадал Бал" обединява пет вида висококачествени палмови сиропи от Югоизточна Азия и сироп от канадски клен "птиче око". Кленовият сироп е богат на манган и цинк, а палмовият сироп съдържа големи количества калий и калций – два елемента, необходими за правилното функциониране на клетките и поради това много важни за пречистването на тялото.

Над 90% от т. нар. "кленов сироп", който се продава на масовия пазар, е произведен по изкуствен начин от царевичен сироп и бяла захар, и най-често съдържа само 2% истински кленов сироп. Кленовият сироп, използван в състава на Мадал Бал, е сироп „клас C+“ и притежава най-доброто качество, с максимално високо минерално съдържание.

Приемането веднъж в седмицата на швейцарския натурален сироп енай-добрата възможност на храносмилателната ни система да си почине и пречистипоне за един ден. Изберете, който да е ден от седмицата и пийте само подмладяващата напитка, с която не усещате глад, тъй като тя е вид течна храна. Препоръчително е да направите версията "веднъж седмично" в продължение на 6 или повече седмици. С течение на времето това ще се окаже ефективно средство за пречистване на организма и нормализиране на теглото. Въздържанието от обикновена храна за един ден не е трудно и хората, които прилагат тази версия, имат трайни резултати в нормализирането на теглото си.

Как се приготвя коктейл от "Мадал Бал"?

За една чаша (300 мл) от напитката за подмладяване сложете:2 супени лъжици натурален сироп Madal Bal, 2 супени лъжици прясно изцеден лимонов сок, половин щипка лют червен пипер.Смесете съставките, след което напълнете чашата с топла или студена минерална или преварена вода.

От коктейла можете да пиете толкова често, колкото желаете. Добро е съотношението от 6 до 10 чаши (от 2 до 3 литра) на ден. Препоръчително е приемите да бъдат регулярни, на всеки 1.5-2 часа и винаги след поява на чувство за глад или отпадналост.

Тъй като ще пиете подмладяващата напитка в продължение на целия ден, може би ще е по-практично сутрин да си направите по-голямо количество от нея в бутилка от 1.5 литра (5 дози х 300 мл). По същия начин можете да приготвите и 2 бутилки (10 дози х 300 мл), което покрива изцяло дневната нужда от напитката. Ще се уверите, че е удобно, а и спестявате време.

http://www.vesti.bg/

 


Сходни връзки

Древен трик за отслабване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди