изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 2 НОЕМВРИ

ОВЕН - Каквито и затруднения да изпитвате днес, било в служебен, личен, обществен или в друг план, бъдете пестеливи на думи и добре премерени в действията си.

ТЕЛЕЦ - По отношение на парите ви днес бъдете по-въздържани и не предприемайте рисковани действия, както и във всичко останало, което ви касае лично.

БЛИЗНАЦИ - С повече успех днес ще бъдат онези ваши действия, в които имате най-голям опит, а също и очаквания. Ако сте спокойни и усмихнати ще успявате повече, отколкото припрени и капризни.

РАК - С повече реализирани начинания ще отбележите днешния ден, ако обръщате по-малко внимание на външните дразнители и неудобствата в живота си.

ЛЪВ - Ще постигането целите си с работа и конкретни действия, насочени в подкрепа на онова, което определяте като важно за вас.

ДЕВА - Помислете и ще ви бъде по-лесно да откриете решение на проблемите си, ако промените виждането си по въпросите, които ви тревожат.

ВЕЗНИ - Присъствието на верен приятел или партньор до вас ви прави по-силни и окуражава да разкривате повече от качествата и талантите си.

СКОРПИОН - В забързано темпо ще преминете днес, претоварени откъм отговорности и събития, но не се самозалъгвайте по отношение на собствената си значимост.

СТРЕЛЕЦ - Споделените намерения днес по-лесно се реализират, особено ако сте подбрали правилните хора. Активното им участие и позитивно мислене ще съдействат да ги приключите навреме и ще ви направят доволни.

КОЗИРОГ - Задълбоченото вникване в детайлите, било на работното място, в обществено – политическите проблеми и лични дела ще ви спести загуба на време и енергия.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете въздържани откъм емоции и не говорете повече от необходимото, за да не разпилявате енергията си, а и защото изреченото днес се сбъдва, което много ни задължава.

РИБИ - Има какво да направите и за семейството, за да подобрите атмосферата на дома. Във всички случаи говорете по същество, думите днес се сбъдват.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди