изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:53 EEST
Роди се „Фамилия Галерия”    
Любопитно

Виж в пълен размер. Момчета „яхнали” големи пазарски колички и „препускащи” по коридорите с тях шокираха посетителите в мол „Галерия Пловдив” миналия ден. Дали „Стъклен дом” не се снима вече в Пловдив, гадаеха хората, отчитайки присъствието на камери и фотоапарати. Всъщност веселата картинка сътвориха 6-годишният Денис Тончев и видеооператорът Жоро Ставрев. По време на първата фотосесия с избраните на специален кастинг рекламни лица на мол „Галерия Пловдив” двамата използваха кратката почивка, за да полудуват.



„Отидох за кафе и като се върнах да продължим снимките, останах потресен”, разказа фотографът Димитър Жеков, „диригент” на снимачния ден. „Рекламните лица бяха взели една количка от „Карфур”, качили в нея най-малкия манекен и видеооператора и ги бутаха бясно по коридорите пред очите на смаяните клиенти на кафенетата”.  Явно продължилата повече от 8 часа фотосесия никак не беше изтощила снимащи и снимани.

 

Точно в 11 часа, без никакво закъснение, осемте рекламни лица на мол „Галерия Пловдив” бяха готови да започнат своя „звезден път” на манекени. Денис и неговата майка Розалия Тончева, Симона и баща и Виктор Ендрев, 28-годишният Никола Николов, 16-годишният Александър Аршинков, Богдана Попова и 24-годишната Лилия Пешева станаха членове на най-новата, голяма и сплотена фамилия в България – „Фамилия Галерия”.

 

Именно те спечелиха от над 600 кандидати от цялата страна възможността да рекламират най-големия търговско-развлекателен комплекс в Южна България. Журито подбра представители на всички възрасти, поради факта, че в мол „Галерия Пловдив” има за всекиго по нещо – хипермаркети и маркови магазини, детски кът, зона за хранене, оригинални артсъбития, забавления и спорт, уникални съоръжения – тук е най-високата изкуствена стена за катерене в страната, както и единствената целогодишна ледена пързалка в областта.

 

От картинката на „Фамилия Галерия” липсваше само 6-годишната Констанс Богданова, която ще бъде снимана допълнително, обясни Димитър Жеков. Известният моден фотограф от „Glamour & Modelling – Твоята фотосесия”, заедно със своите колеги Павел Гайтански - дизайнер, Жоро Ставрев – видеооператор и Катя Колева – грим, не спря да повтаря на дебютантите - модели, че са най-добрите от най-добрите. За сесията бяха подготвени две снимачни площадки – едната в мебелния магазин „Галерия мебели”, заел почти целия 4-ти етаж на комплекса, а другата по коридорите на мола. По време на снимките видимо всички се забавляваха от сърце и като, че ли нямаха никакво желание да приключват деня. Дори по най-бързия начин похапнаха от вкусните гозби в „Българска кухня” на 3-ия етаж, за да не прекъсват веселото шоу. В най-скоро време ще видите в медии и по билбордове усмихнатите лица на „Фамилия Галерия”, обещаха от екипа на мола.

Катя Стайкова

 


Сходни връзки

Роди се „Фамилия Галерия” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди