изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:03 EEST
12-годишен подкара кола, блъсна я и рани тежко момиче    
Новини12-годишно момче от Якоруда е подкарало вчера по обед чужда кола и е катастрофирало по-късно по пътя за Юндола, като при инцидента е пострадало тежко 12-годишно момиче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград.


Малолетният "шофьор" се качил на лекия автомобил "Фиат Брава", който е бил оставен отворен и с ключове на таблото, като взел за компания и връстничката си.

Двамата решили да се повозят по пътя за Юндола, но момчето изпуснало управлението, колата се забила в канавка и се преобърнала.

Сигналът за катастрофата е бил подаден в благоевградската полиция около 13 часа вчера. Момчето е с травма на ръката, но 12-годишната му спътничка е пострадала тежко и е настанена в болницата в Разлог с черепно-мозъчна травма.

В края на юни т.г. 13-годишно момче бе тежко ранено с опасност за живота, след като се качило в кола, управлявана от 15-годишна пияна тийнейджърка, която катастрофирала. Момичето празнувало рожден ден и решило да повози компанията с колата на баща си.

В края на август м.г. пък 19-годишен младеж и две 15-годишни момчета загинаха при тежка катастрофа по пътя между пазарджишките села Алеко Константиново и Црънча. Тогава едното от загиналите момчета взело ключовете от БМВ-то на баща си и движейки се с несъобразена скорост, загубило контрол над колата, която излязла от пътя и след два последователни удара в крайпътни дървета, се преобърнала. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

12-годишен подкара кола, блъсна я и рани тежко момиче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди