изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:26 EET
ХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ

ОВЕН - Като отплата за труда, последователността и упорството ви, Съдбата ще ви помогне да заемете полагащите ви се позиции, било на работното място или в друг план.

ТЕЛЕЦ - подходящи начинания днес изразете доброто си отношение към хората и света. В това число се погрижете за приключване на започнатите задачи, както и за всичко останало, което очаква вниманието ви днес, без да изпадате в излишна словесност.

БЛИЗНАЦИ - Имате добри намерения, но може да бъдете провокирани от някой, чиито интереси не са безкористни и да последват измами. Не говорете за себе си и пазете личния си живот от показност.

РАК - Помирете се с онези, с които отношенията ви куцат, това ще балансира енергиите и направи по - лесно изпълними намеренията ви.

ЛЪВ - Погрижете се и за себе си, като решите собствените си проблеми и не говорите прекалено обстоятелствено за личния си живот. Не пренебрегвайте здравето си.

ДЕВА - Бъдете премерени в думите и действията си, защото желаете ли го или не, но успявате да предадете вълненията си на околните, което не винаги е за добро.

ВЕЗНИ - Каквито и отношения да се създадат между вас и околните днес, потиснете раздразнението си, ако възникне такова у вас, с повече търпение и такт ще постигнете напредък, и вие добре го знаете.

СКОРПИОН - Труден ден, в който илюзиите и заблудите могат да се окажат повече от доброто и истината. Въпреки това ще запазите интереса си към новостите, и макар и неподготвени за част от тях, ще търсите решения и възможности за по-бързото им усвояване.

СТРЕЛЕЦ - Ще работите по приключване на изостанали задачи и нерешени въпроси, които повече не могат да продължават така. За това изразете по-ясно позицията си, особено в случаите, когато смятате, че е належащо.

КОЗИРОГ - Вземете курс към разведряване на обстановката на работното място или в къщи, защото напрежението се отразява пагубно на мислите, поведението и здравето ви.

ВОДОЛЕЙ - Имате идеи и визия за работата си, с които ще подобрите позициите си на работното място, особено, ако се занимавате със собствен бизнес.

РИБИ - На работното място, в общуването си и в съвсем непринудена обстановка днес е възможно да се сблъскате с недобронамереността на околните, което ще ви натовари допълнително, предвид многото ви ангажименти.



ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди