изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:21 EEST
Жоро Захариев: Майкъл Кунстман изневеряваше на Камелия Тодорова със Саня Армутлиева    
Интервюта

Тв режисьорът Жоро Захариев е живата история на БНТ. Той е бил дясната ръка на Хачо Бояджиев зад кадър и е свидетел на задкулисието, в което куп звезди са показали истинския си облик. Този път темата ни е за алкохолните и сексуалните страсти около кандидат-вицепрезидентката Камелия Тодорова.

06.11.2011 Камелия Тодорова 06.11.2011 Саня Армутлиева



- Откога познавате Камелия Тодорова?
- Още откакто пропя, защото тогава работех като асистент режисьор в Националната телевизия и я познавах много отдавна. Песните й пишеше Сашо Бръзицов. Много хубави песни. Говореше се, че са били гаджета, защото и двамата бяха много влюбчиви. След това тя изведнъж скочи на Майкъл Кунстман, представител на “Вирджиния рекърдс” за България. Започна да издава дискове, плочи. Кунстман стана много известен сред шоу средите, защото се печелеха много пари, естествено и на черно, в бизнеса с дискове и, естествено, нещата ги движеше той като представител на световноизвестната фирма. Стана супербаровец. Разполагаше се в “Бояна”, държеше една вила, долу на партера му беше офисът. Тогава се залюбиха с Камелия Тодорова и, неизвестно защо, може би за да следи по-скоро нея,

защото тя имаше доста шавливо излъчване, й нае охрана.

Самият Майкъл Кунстман изневеряваше на Камелия Тодорова със Саня Армутлиева, с която работеше. Тя и сега държи “Вирджиния рекърдс”.

- Как избяга Камелия Тодорова на Запад?
- Тя избяга по-късно. Най-напред се разбра, че Майкъл Кунстман е вършил доста измами, дължи доста пари и тук започнаха да го дебнат, да го преследват, подгониха го. Тогава той духна през Турция с колата си, изведе и нея и отидоха в Германия. Там вече Камелия стана Кеми Тодороофф. Кунстман имаше доста връзки и тя взе да пробива в Германия, Англия. Чуваше се, че и в Щатите е имала успехи като джаз певица.

С нея имам спомен от едно самоубийствено пиянство, когато бяхме в международния лагер в Приморско. Снимахме филм, всъщност дипломната работа на Мишо Белчев, който завършваше в Ленинград някаква режисура за масови прояви, манифестации... Васа Ганчева беше режисьор, те бяха вече женени. Сашо Бръзицов беше с гаджето си Радина Червенова, която и сега е говорител в БНТ. Изобщо имаше доста звезди, но най-голямата беше Камелия Тодорова, която тогава явно беше в пиянския си период.

Сутрин, обед и вечер се напиваше.

Та, при заснемането на дипломния филм на Мишо Белчев една сутрин целият екип – един автобус с 60 места и няколко коли, Приморско ни беше само базата, трябваше да пътуваме към Ахтопол май. Цяла нощ сме пили, тръгваме и в последния момент Камелия вика - дай да вземем нещо за пиене, една ментовка... Аз отивам до едно павилионче, в което съдържателят държеше ледена ментовка със скреж в хладилника. Взех 1 литър. Докато стигнем до мястото на снимките, а то беше на не повече от 30-40 км, Камелия беше свършила бутилката. Хубавите й зелени очи станаха тъмнозелени. Най-много ме беше яд, че там си загуби разкошен пръстен с няколко камъка. В почивките мяташе камъчета във водата и един път така метна, че пръстенът, който и без това й беше хлабав, се изхлузи, блесна и цопна в морето. След това целият екип при всяка почивка го търсихме, но така и не се намери. Най-много мен ме беше яд, защото пръстенът беше антика.

- Други звезди, които си напивал?
- Напихме се с Нели Рангелова, която току-що беше дошла в София и я видях на дневните концерти на Вили Казасян в бар “Астория” до американското посолство. Вили Казасян канеше млади певици и аз тогава за пръв път я видях – страшно красива, готина и страхотно пееше. Точно тогава наближаваше празникът на БНТ - 6 май. Програмата се правеше в хотел “София”, сега “Радисън”.

Васа Ганчева отговаря за програмата. Дръпвам я и й викам - страшна певица видях. Дай да я вземем. Васа вика - доведи я. А тя, Нели, младо гадже, първи курс в естрадния отдел на Консерваторията. Дръпвам я един ден в “Кристал” отвън, беше модерно, сядаме и кански се напиваме. Следобедно напиване. От два до към четири пет часа. Не помня какво пихме. Но към пет заваля такъв дъжд, че тя си събу сандалите и почна да джапа боса. Пресякохме цяла София до Петте кьошета. Получи се голяма атракция за софиянци. Босо момиче, красавица, видимо пияна... Между другото кариерата й тръгна от бала на Комитета за радио и телевизия.

Батето я хареса много и оттам й тръгна кариерата.

- Доста са слуховете, че Нели Рангелова е била любовница на Иван Славков, а “Златният Орфей” е бил сватбеният й подарък?
- Сигурно, но никой не го признава. Тя се омъжи на самия “Златен Орфей” за Данчо Капитанов и взе “Орфея”...

- Секстерминаторите братя Аргирови пиеха ли?
- Не. Впрочем най-много мразеше пиенето Лили, която по неволя го плащаше. Събере целия си екип плюс странични гости. В един момент, когато усети, че алкохолът започва да превзема масата, ставаше, оставяше на масата парите за цялата сметка и се качваше в стаята си. Колкото до Соня Васи, мога да кажа, че аз съм й кръстник с братя Аргирови и изобщо в шоубизнеса. Аз я заведох при тях, открих я въобще за света. Правехме прословутите дискотеки в новооткритата дискотека “Астория” на Златни пясъци и трябваше да има танцуващи. Бях пуснал писмо до английската гимназия във Варна, откъдето всеки ден ми пращаха по един или два класа, които да танцуват като статисти. Соня беше ученичка там и идваше с една много хубава своя приятелка Катя. Вечер, като свършеха снимките, започвахме да ги юркаме мацките.

Тогава ги запознах с братя Аргирови. Дали още тогава е спала с тях не знам. Но един ден ми се звъни на домашния телефон и Катя, която горе-долу ми беше гадже, вика - тука сме със Соня, дойдохме с влака. В тоя момент Соня й взима слушалката и вика - моля ти се да ме заведеш при Аргирови. Това става късно вечерта, след 10 ч. Братята живееха на Сточна гара в една къща на партера или първия етаж, не помня, но долу ставаха купоните. И аз отивам с двете, звъним и отваря единият, не знам кой беше, дори аз ако не ги видя заедно, а поотделно, не знам кой кой е. Бутам вътре Соня Васи и казвам - тая иска да ви види, а аз с Катето отидохме при един приятел. Не знам какво е ставало при Аргирови. От този момент й почна кариерата на Соня. Интересното беше, че

се познаваше с Васил и с Георги Илиеви и изобщо с всички мутри.

Те вече там си я юркаха отделно. Познаваше и Фатик и един път скрои мръсен номер на Милена Славова, която тогава беше супергадже.

- Те не са ли от различни кръвни групи?
- Ами! Не знам...Но един ден Фатик й се обажда и й нарежда да дойде с някоя нейна приятелка, защото имал приятел, на когото също му трябвало гадже. И тя забира Милена, обикалят дискотеки и заведения. Точно тогава Фатик надупчва тавана на дискотеката в “Орбита”, а Милена успява да се чупи, но оттогава не говори на Соня Васи, защото разбрала, че оная я пуснала на тъмно.

- А вярна ли е легендата, че братя Аргирови са чукали Соня Васи един след друг, без тя да разбере?
- Тази легенда, че е спала и с двамата, без да разбере кой кой е, важеше не само за Соня Васи. Говореше се, че когато единият докара някое гадже и си легнат, по някое време отива до банята, идва другият и той я изчуква, а момичето не разбира нищо. Ама те двамата и да ги видиш заедно, пак не можеш да разбереш кой кой е! Аз не знам дали беше подобен номер, но мисля, че един път обслужих с един презерватив и двамата. Бяхме в Толбухин на абитуриентски бал. В пет сутринта ми се чука на вратата и ми се вика - бате, бате, имаш ли... Какво да имам бе, пет часа е... Абе презервативи, ще ти го върнем. Казаха, че ти имаш. Значи обикаляли са целия хотел и накрая се престрашили да ми чукат на мен.

Едно интервю на Славей КОСТАДИНОВ

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Жоро Захариев: Майкъл Кунстман изневеряваше на Камелия Тодорова със Саня Армутлиева | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Жоро Захариев: Майкъл Кунстман изневеряваше на Камелия Тодорова със Саня Армутлиева
Автор: Anonymous да 2011-11-07 @ 14:03 EET
Отвратителна статия.Повдига ми се от такива драскачи.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди