изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:10 EEST
Автобус с 46 пътници катастрофира край Хасково    
НовиниАвтобус с 46 пътници по линията Кърджали - София катастрофира край хасковското село Върбица часове, след като при друга жестока катастрофа в района загинаха четирима души, съобщи БТА.  Инцидентът е станал около обяд, след като шофьорът на автобуса на кърджалийската фирма "Мариета" Георги Георгиев предприел неправилно изпреварване, съобщи Haskovo.info.



За да избегне удар с автомобил, идващ в насрещното платно, шофьорът се опитал да се върне в лентата си, но ударил микробус, който се преобърнал. Автобусът пък излетял от пътя в нива, но не се преобърнал, което спасило живота на пътниците, сред които е имало и 2 деца.

45-годишният Антон Василев, който е шофирал ударения бус е пострадал и е настанен в димитровградската болница с фрактура на ръката и множество по-леки контузии, предаде Haskovo.net. Спътникът му, Марин Добрев, се е разминал само с уплаха. Двамата превозвали метли за Пловдив.

От фирмата превозвач са изпратили друг автобус, който да превози пътниците.

7-годишно дете и трима възрастни пък загинаха при челен удар между микробус с германска регистрация и турски ТИР в района на пътен възел „Узунджово” край Хасково около 5 часа тази сутрин. Катастрофата стана на разклона между село Стамболийски и пътен възел „Узунджово”.  http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Автобус с 46 пътници катастрофира край Хасково | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди