изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:55 EEST
ВИКТОР ЛУЧИЯНОВ ЩЕ ВОДИ МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ В БАЛЧИК    
НовиниВиктор Лучиянов от ГЕРБ е новият председател на Общинския съвет в Балчик.


Той бе избран на проведеното в петък първо заседание на новоизбрания местен парламент в Белия град. На него избраният за втори мандат кмет на общината Николай Ангелов, общинските съветници и кметовете на населени места получиха удостоверенията си. Електронното издание Балчик.инфо съобщи, че процедурата е съпътствана от гаф, тъй като Общинската избирателна комисия е връчила на кмета Н. Ангелов и кметовете на села удостоверения за общински съветници.
На първата сесия на новия общински съвет в Балчик стана ясно, че водачът на листата на ПП ГЕРБ, който бе и кандидат за кмет на общината, д-р Светомир Михайлов, продължава дейността си като народен представител, а в местния парламент влиза следващият в листата на ГЕРБ Силвия Тодорова.
На проведеното тайно гласуване предложеният от най-многобройната група в общинския съвет – на ГЕРБ, Виктор Лучиянов, е избран с 12 от общо 21 гласа. В урната са били пуснати 4 празни плика и 4 невалидни бюлетини. Един глас е получил другият номиниран за председателското място - Атанас Атанасов от ВМРО.
Здраве и силна мотивация в изпълнението на поетите ангажиментите към гражданите на Балчик пожела управителят Желязков.
Новоизбраният председателят на Общинския съвет Виктор Лучиянов е на 37 години. Финансист по образование, завършил Икономическия университет във Варна, занимава се с хотелиерство като е съсобственик на четиризвездния спа хотел „Реджина Мария” в Балчик. Той заяви, че телефонът му ще бъде достъпен за всеки и винаги отворена вратата на кабинета му за жителите на общината.
 


Сходни връзки

ВИКТОР ЛУЧИЯНОВ ЩЕ ВОДИ МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди