изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:31 EET
НЕДКО МАРЧЕВ ЗА ТРЕТИ МАНДАТ ОГЛАВИ ОбС В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
НовиниЗаместник-областният управител Тодор Георгиев откри първото заседание на новия Общински съвет в Генерал Тошево с пожелание за ползотворна и отговорна работа на новите общински съветници, на кмета на общината и кметовете на населени места.


Клетва положиха общинските съветници Недко Марчев, Владимир Начев, Ганка Феодорова, Райни Петров, Васил Петров, Къна Дякова, Яна Георгиева и Митка Колева от БСП, Ивайло Манушев, Станка Стоева и Стефан Златев от ПП ГЕРБ, Георги Русев и Айдин Реджебов от ДПС, Николай Костов, Стелиян Стоянов и Мария Василева от ЗНС и Коста Костов от „Зелена партия”. Клетва положиха и избраният за пети мандат кмет на община Генерал Тошево Димитър Михайлов, както и избраните кметове на села от общината.  
Заседанието бе ръководено от най-възрастния общински съветник – Васил Павлов. За председателското място бе номиниран Недко Марчев, който за шести мандат е общински съветник. Стелиян Стоянов заяви, че общинските съветници от ЗНС няма да гласуват, тъй като изборът е предварително решен.
След проведеното тайно гласуване, с 14 гласа „за” и трима негласували, за председател на местния парламент в Генерал Тошево бе избран Недко Марчев. Той ще оглавява Общинския съвет за трети мандат.
Той приветства своите колеги и гостите в залата на Общината, след което предложи Денят на Генерал Тошево-8 ноември да бъде обявен за неработен. Предложението бе прието единодушно.


 


Сходни връзки

НЕДКО МАРЧЕВ ЗА ТРЕТИ МАНДАТ ОГЛАВИ ОбС В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди