изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:32 EEST
МЛАДОЖЕНЦИ ЩЕ СЕ ВРЕКАТ НА 11.11.2011 В 11:11:11 Ч.    
НовиниТри сватби са насрочени в Обредния дом в Добрич за сакралната дата 11.11.2011 г.




В този ден времето ще изчезне и можем с позитивната енергия на човечеството да променим всичко – минало, бъдеще, карма, твърдят нумеролозите.
В Обредния дом в Добрич три двойки ще си кажат заветното „да” на 11.11.2011 г. Първите са си запазили час 11.00 ч. Следващите държат да сключат брак точно в 11 часа 11 минути и 11 секунди, обясниха обредници. Третото бракосъчетание в този ден е насрочено за 16,30 ч.
В нумерологията цифрата 11 обуславя специфични характеристики, съотносими както към родените с това число, така и към периодите или личните години, в които попадаме.
Цифрата е свързана с духовно израстване и се явява като учител (нещо като Сатурн в астрологията). Проявлението й може да бъде много шокиращо и внезапно особено когато човек не е подготвен за това.
Задачата на цифрата е да се случи промяна, която да провокира растеж, еволюция и израстване. Това обаче не е толкова лесно и затова може да настане объркване. Започва с трусове и необратими промени, но човек, успял да се окопити, става много силен и устойчив. С тази цифра хората най-вече придобиват вяра, от която в един по-късен момент черпят сили.
Датата 11.11.11 е определена неслучайно. Според метафизиката в цифрите има висш смисъл, това е обединение на същностите в едно цяло, което значи изцеление – духовно и физическо за хората. Ако Съзнанието е узряло за плодовете на Вселената, то ще получи този Дар, твърди експертът по медитативни и духовни практики Мартина Генкова.
Контактьорът Лий Каръл, заедно със съществото Крион, казва че шестте единици, събрани с тяхното огледално 6 дават точно 12. Това е число, около което се събира битието на човека отколе. 12 са месеците, зодиакалните знаци, деленията на часовника.
 


Сходни връзки

МЛАДОЖЕНЦИ ЩЕ СЕ ВРЕКАТ НА 11.11.2011 В 11:11:11 Ч. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди