изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:49 EEST
РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ ОТНОВО С ДАРЕНИЕ ЗА АЛЕКС    
ОбществоЕдни от емблематичните хип-хоп изпълнители в България, Румънеца и Енчев, ще отпразнуват своя четиринадесети юбилей заедно с феновете си с финален концерт в  София на 21 ноември  от 20 часа в хитовия столичен клуб Night Flight. Супер купонът, който са подготвили рап изпълнителите, е заключителен концерт от провелото се през лятото СУПЕР ТУРНЕ 2011 на дуото, определено от мнозина, като „музикалното торнадо на годината” и обхванало летните театри във Варна, Пловдив и Бургас. Част от приходите ще бъдат дарени за лечението на 5-годишната Александра Маркова от Добрич и Амелия.


 Припомняме, че Румънеца и Енчев са лица на благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!". Благодарение на двамата рапъри за лечението на Александра в Израел са събрани десетки хиляди лева, а детето след дни ще постъпи в Клиниката по биокорекция на втори път.
Феновете на Румънеца и Енчев ще имат възможност да чуят тоталните хитове на лято 2011 “Слънцето и ти” и “Селско момиче”, а като специална изненада за гостите на купона артистите ще представят и най-новия си сингъл „Моята жена 2 /10 години по-късно/”. Сред музикалните изкушения, на които ще могат да се насладят почитателите им, са още “Аз те искам”, “Кавали”, “Данък любов”, както и всички утвърдени хитове като “Шатрата”, “Пипни ме тук”, “Моята жена”, “Giliai”, “San Sanana”, “Ако кажеш не”, “Столична” и др. “Специални изненади са подготвени за бисовете, които понякога продължават повече от основния концерт” – разкрива Румънеца.
Специално за концерта са разработени нови аранжименти на песните, които публиката ще има възможност да чуе на живо, изсвирени с музиканти от Супер Бенда на Румънеца и Енчев - Атанас Георгиев - китара и вокал, Васко Чергов – клавир и вокал, Евелин Асенов-Ево – ударни, Мариета Манолова - вокал, Соня Керемеджиева - вокал. От няколко месеца насам се работи и по ефектна и динамична мултимедия, която ще бъде излъчвана на гигантски видеостени.
Освен младите талантливи артисти на СММ - N.A.S.O /артист и музикален директор на Select Music Media/ и младата и сексапилна певица Мариета, атмосферата ще бъде допълнително нажежена от Супер Балета на Румънеца и Енчев, а до сълзи ще ви разсмеят комедийни скечове с шефа на мафията Дон Корлеоне, главата на римокатолическата църква Папата, Осама Бин Ладен, Чарли Чаплин, Братя Мангасарян и др. начело с президента на българския шоубизнес - Митьо Пищова /на живо/.
Румънеца и Енчев са изпипали всичко, както винаги и обещават на своите фенове грандиозен шоу-спектакъл  с мощен звук, ефектна сценография, хитови парчета и много смях.
Билети могат да се закупят online на сайта на www.ticketpro.bg, както и в Night Flight в деня на концерта.  Цените на билетите са 15/ 30лв. Специално за най-запалените фенове на Румънеца и Енчев ще има разположен промо щанд с официален мърчандайзинг. НДТ
 


Сходни връзки

РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ ОТНОВО С ДАРЕНИЕ ЗА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди