изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:57 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 НОЕМВРИ

ОВЕН - Бъдете внимателни днес в общуването, то може да ви носи идеи, които да приложите, но и ще се натоварите с проблемите на обкръжението ви.
ТЕЛЕЦ - Посланията на деня са да избягвате конфликти и се предпазвате от изкушения. Интелектуалните ви и индивидуални занимания днес ще ви носят успех и възможност за напредък в кариерата ви.
БЛИЗНАЦИ - За коректното си отношение и професионализъм ще получите добра оценка, финанси, но и повече умора. Ако получите адекватно лечение, заболяванията ви ще протичат бързо и без усложнения.
РАК - Много хора разчитат на доброто ви отношение и желанието ви да сте полезни, и с предсказуемите си действия ще им помогнете да решат проблемите си.
ЛЪВ - Възможно е и начало на делова връзка, а защо не и нещо по-специално. Грижете се за здравето си и се пазете от настинки. Ако въпреки казаното останете пасивни, то значи ще се предпазите от грешки.
ДЕВА - Ще търсите допълнителна информация по въпроси, които ви занимават, надявайки се чрез нея да улесните изпълнението на програмата си.
ВЕЗНИ - Стабилността на връзката ви изисква да се покажете в по-добра светлина, като станете по-интересни и забавни. Еднообразието може да провали всичко.
СКОРПИОН - Като се възползвате от постигнатото до тук, ще заявите по-смело претенциите си, с които може и да смаете опонентите си, но убедеността ви ще е впечатляваща.
СТРЕЛЕЦ - По свои причини и заради повишената ви чувствителност сте раздразнителни, което затруднява общуването, дори и в семейството.
КОЗИРОГ - Разумни и интелигентни, ще търсите своевременно решение на възникнал проблем, без да губите интерес и към другите свои задачи.
ВОДОЛЕЙ - С професионален подход и логични аргументи ще повишите доверието в работата и себе си, и повече хора ще се съобразят с изискванията ви.
РИБИ - Внимавайте с кого общувате днес и по никакъв начин не допускайте да бъдете въвлечени в конфликти. Наложете си да сте усмихнати, с добро отношение към околните и делата ви ще вървят.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди