изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:02 EEST
Млад мъж загина при пожар в бургаски квартал    
НовиниГолям пожар е избухнал в комплекс "Меден Рудник" в Бургас рано тази сутрин. Загинал е 24-годишен мъж, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в града. Сигналът за огъня е подаден в пожарната в 5.31 ч. Пламъците са избухнали в частен дом на ул. "Ален Мак" № 73.



Веднага са изпратени четири противопожарни автомобила с 14 огнеборци, но тъй като на място те са установили, че обстановката е усложнена, е повикана още една пожарна от "Лукойл-Нефтохим", една водоноска от "Спасителна дейност" - Бургас и две водоноски от фирма "Титан".

Огънят е потушен окончателно около 8.30 ч., като при извършения оглед е открит трупът на младия мъж. Най-вероятно той е починал от задушаване, тъй като се намирал в помещение без прозорци, допълват от МВР-Бургас.

От пожара са изпепелени къщата с обща площ около 60 кв.м, както и незаконно построени в близост постройки с площ от около 300 кв.м. Изгорял е и 35 кв. м покрив на съседна сграда.
Бургаските огнеборци са евакуирали над 20 души,
живеещи наоколо, като не са допуснали пламъците да се разпространят, както и да обгазят повече хора.

На мястото на пожара се извършва оглед от оперативна група, за да се установи огнището на запалване и причината за възникване на огъня. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Млад мъж загина при пожар в бургаски квартал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди