изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:36 EEST
Брат и сестра загинаха в катастрофа, 8 ранени    
НовиниБрат и сестра са загинали, а осем души са пострадали в катастрофа, причинена от пиян и неправоспособен шофьор, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Всичките са пътували в лек автомобил "Мицубиши Шогун". Катастрофата е станала вчера около 20.45 часа след с. Крушевец, община Бургас, на 200 м след станцията на М-ТЕЛ в посока с. Извор.

Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно е катастрофирал "Мицубиши Шогун" с бургаска регистрация. Той се е преобърнал многократно в страни от пътното платно. Колата е управлявана от 42-годишен мъж от Бургас.

Направеният с тест дрегер отчел 0.87 промила у водача. При проверката се оказало, че той е и без книжка. На място е загинала пътничка, возеща се на задната седалка, която е на 22 години от с. Крушевец. По-късно в болницата е починал и нейният брат на 25 години, който също бил в колата.

В болницата с различни наранявания са още осем души - водачът, който е с фрактура на лявата подбедрица, без опасност за живота, 16-годишно момиче с кръвоизлив в корема, сестра й на 21 години. Освободени за домашно лечение са двама младежи от Бургас- момче на 22 години и момиче на 18 години. В болницата обаче остават още трима души от Крушевец - 25-годишен мъж, който е с диагноза политравматизъм, в кома и с опасност за живота, 16-годишо момче с фрактура на черепа и 26-годишен мъж фрактура на левия крак. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Брат и сестра загинаха в катастрофа, 8 ранени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди