изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:00 EEST
Най-перфектните любовници са мъжете с по-окосмени тела    
Любопитно Специалисти от Великобритания направиха интересни разкрития относно потентността на мъжете. Учени откриха връзка между окосмяването и потентността при мъжете. Доказано беше, че по-косматите мъже са по-страстни, по-издръжливи в леглото, като цяло перфектни любовници.


  Представителите на силния пол, които имат много повече косми по гърба и гърдите си, се справят отлично под чаршафите. Те не само издържат повече в леглото, но и могат да се похвалят с едни доста завидни размери между краката си.
  
  Тези обаче, които нямат толкова голямо окосмяване, а са по-гладки, не могат да се похвалят с особени постижения в креватния спорт. Съвсем не казваме, че те не са добри любовници, разбира се. Просто мъжете, които са по- гладки като жените, с по-нежна кожа, се радват на по-малко аплодисменти в кревата.
  
  Това си има и научно обяснение. Мъжете, които са с по-голямо окосмяване, обикновено имат високи нива на тестостерон и затова са по-потентни. Съответно тези, които имат по- малки нива на тестостерон, имат и по- слабо окосмяване по тялото.
  
  Разбира се, всичко е строго индивидуално. За това не може да бъдат сложени всички мъже под общ знаменател, т.е. няма как да твърдим на 100%, че по-косматите мъже са и по-добри любовници от тези, които нямат толкова много косми по тялото си. http://erotic.erogance.eu

Жените целуват 22 мъже преди да срещнат идеалния

2/3 от мъжете смятат българката за меркантилна, но добра любовница

В Сандански жените са потайни, а в Благоевград – тигрици

Тестват мъжката сексуалност с бонбон

ВЕГЕТАРИАНЦИТЕ СА ПО-ДОБРИ ЛЮБОВНИЦИ

 


Сходни връзки

Най-перфектните любовници са мъжете с по-окосмени тела | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди