изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:04 EET
5 дни издирват таекуондистка    
Новини

Таекуондистка от Перник е в неизвестност и се издирва, научи “Труд”. В понеделник 18-годишната Мирослава Николова отишла на тренировка в зала до стадион “Миньор” и повече не се прибрало в дома си. От полицията потвърдиха неофициално, че има такъв случай, но отказаха подробности.



Мирослава е отвлечена и от родителите й е поискан откуп от 500 000 лв., съобщиха някои медии. “Няма такова нещо. Откуп не е искан”, казаха от пернишката прокуратура. Оттам отрекоха и тиражирана информация, че Мирослава е похитена, защото мъжът на сестра й получил 6 млн. лв. наследство. “Сестрата наскоро теглила кредит. Ако имаш наследство, ще вземеш ли заем?!”, коментираха запознати.

18-годишното момиче имало черен колан по таекуондо, скоро й предстоял изпит за първи дан. Като не се прибрала от тренировка, родителите й звъннали на треньора. Той казал, че тя отдавна си е тръгнала, и тогава се обадили в полицията. Две са версиите, по които работи полицията. Едната е, че момичето е отвлечено. Причините обаче не са известни. Другата хипотеза е, че момичето е избягало с приятел.

Родителите на момичето били бедни, твърдят съседи. Баща й бил служител във “ВиК”, а майка й - домакиня. Познати на семейството описаха Мирослава като добро момиче и се изненадаха, че именно на нея се е случило такова нещо. http://www.trud.bg

Отвлякоха спортистка в Перник, искат 500 хил.лв.?

 


Сходни връзки

5 дни издирват таекуондистка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди