изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:06 EET
НОВ ПУБЛИЧЕН РЕГИСТЪР НА ДНСК    
НовиниЕдна година след създаването на публичен регистър на влезлите в сила заповеди за премахване, ДНСК стартира нов публичен регистър – на издадените Разрешения за ползване на завършени строежи от първа, втора и трета категория. Това съобщава дирекцията на сайта си.

От строителния контрол заявяват, че целта на създаването и поддържането на новия публичен регистър е надграждане върху по-широка основа на контрола при ползването на завършените строежи, подпомагане на гражданите и юридическите лица с актуална информация за статута на обектите, както и предоставяне на полезна информация за общинските администрации, специализираните контролни органи и други ведомства. За постигане на целта ще бъде полезно осъществяване на обратна връзка между ползвателите на публичния регистър и ДНСК. От миналия петък на интернет страницата на ДНСК е публикуван Публичен регистър на Разрешенията за ползване, издадени от ДНСК. Регистърът съдържа номер на Разрешение за ползване, наименование на строежа и местонахождение. В регистъра са включени разрешенията за ползване, издадени за периода 1 януари - 31 октомври т.г., като до края на годината ще бъдат публикувани и издадените разрешения за ползване от 2006 г. до 2010 г., включително. Публичният регистър е достъпен електронно 24 часа и ще се актуализира ежемесечно на 10-то число, допълват от ДНСК.
 


Сходни връзки

НОВ ПУБЛИЧЕН РЕГИСТЪР НА ДНСК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди