изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:04 EET
Изчезналата 18-годишна Мирослава писала, че е похитена    
Новини

 18-годишната таекуондистка Мирослава Николова, която изчезна в Перник преди седмица, е изпратила писмо до близките си, че е похитена, предаде БНР, като се позова на източници в полицията. Градът гръмна от слухове за искане за откуп и брутално изнасилване. Момичето си тръгнало миналия понеделник около 20 ч. след тренировка в зала до стадион "Миньор" и оттогава следите му се губят. МВР не дават никаква официална информация за случая.



Близки до разследването твърдят, че полицията работи по версията, че спортистката в момента не е в страната, предаде БНР.
Няма информация обаче дали Мирослава е засечена от Гранична полиция да излиза от България през някой от контролно-пропускателните пунктове.

Според непотвърдена информация сред другите версии, по които се работи, е инсценировка на отвличане, твърдят близки до разследването на случая. Не е изключено момичето да е избягало с приятел.

Перничани пък спрягат версии от рекорден откуп от половин милион до жестоко изнасилване от роми и опасността Перник да се превърне във втора Катуница, пише в. "Стандарт".

Голямо наследство от Италия е в основата на изчезването на Мирослава, са първите слухове, които плъзнаха в града. Според тях гаджето на сестрата на Мирослава се оказал собственик на бизнес с метали и имоти в Италия, наследство от покойния си баща.
Самият младеж е син на главния архитект на Община Перник Маринела Чолева, пише сайтът "За Перник".
Нова телевизия съобщи, че наскоро сестрата теглила кредит.

От прокуратурата обаче категорично опровергаха версията за отвличане. Никой не се бил свързал до този момент с родителите, за да им иска откуп в какъвто и да е размер.

В града усилено се говори, че Мирослава е вече намерена вързана и изнасилена, пише в. "Стандарт". Момичето от няколко дни било в тежко състояние в "Пирогов",  разказвала и майка й пред комшийки от два дни насам.

Изнасилено момиче въобще не е карано в пернишката болница за преглед, нито пък е викан съдебен лекар да освидетелства такова престъпление, обясниха от ръководството на многопрофилната болница.
Дори и при директен превоз до "Пирогов", пернишки патоанатом трябва да опише травмите, ако изнасилването е станало на местна територия, обясняват медиците.

Таекуондистката не е поддържала близост с криминално проявени лица. Няколко дни поред полицаи вадят по списък от домовете им криминално проявени от кв. "Драгановец", където живее Мирослава. На разпит са водени местни лихвари, крадци и хулигани.

Треньорът на Мирослава - Иво Иванов, разказва пред "Стандарт", че дори двама-трима мъжаги трудно могат да се опрат на най-добрата му спортистка.
Момичето е с множество награди, има черен пояс.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Изчезналата 18-годишна Мирослава писала, че е похитена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди