изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:36 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ


ОВЕН - Tрудности или несгоди няма да липсват, но място за притеснения няма, стига да се възползвате от възможностите пред себе си.
ТЕЛЕЦ - Активността ви днес ще бъде съпътствана с удачни решения и полезни за повече хора действия, стига да сте обективни и не губите връзката с никого.
БЛИЗНАЦИ - Новостите, с които ви предстои да се срещнете днес, ще изискват да обогатявате информираността си, особено ако подписвате документи и други, важни книжа.
РАК - Нова придобивка за дома ще повиши удобствата на семейството и ще ви сплоти. За някои тя може да се превърне и в повод за семейно тържество.
ЛЪВ - За да работите и творите пълноценно се нуждаете от спокойна и ведра атмосфера около себе си. Така ще постигнете повече, влизайки в хармония с енергиите на деня.
ДЕВА - Имате високо мнение за себе си и гордостта ви пречи да оцените качествата на хората, с които работите, в резултат на което са възможни разногласия и дори конфликти.
ВЕЗНИ - Отговорно ще се отнесете към всичко, което очаква вниманието ви и не само на работното място, но и в семейството, а също и към онези, които разчитат на вас.
СКОРПИОН - Прагматично и без излишен шум работете по задачите си, като спазите поетите ангажименти. Денят е удачен и за нововъведения, стига добре да сте ги обмислили.
СТРЕЛЕЦ - Ще работите по въпроси от личен характер и ще отделяте по-малко внимание на околните, което съвсем не означава, че ще пренебрегнете поетите ангажименти и текущи задачи.
КОЗИРОГ - В хубаво настроение и с твърдото намерение да постигнете напредък в делата си, с такива чувства повечето от вас ще започнат работната седмица.
ВОДОЛЕЙ - Отговорни сте към работата и ангажиментите си, за това съзнателно ще загърбите личните си предпочитания, отдавайки предимство на професионалните си и делови задачи.
РИБИ - Ще съсредоточите цялото си внимание и творческа енергия върху работата си, очаквайки с действията си да реализирате финансов и професионален напредък.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди