изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:47 EEST
КОЛЕДНИЯТ БАЗАР ОТНОВО ЩЕ Е НА ПЛОЩАД „СВОБОДА”    
Икономика

Със своя заповед кметът на Добрич разпореди организирането на Коледен и Новогодишен базар с потребителски стоки и храни. Той ще се проведе от 28 ноември до 31 декември на площад „Свобода". Търговията ще се извършва върху 9 места по 6 кв. м. и 4 места по 12 кв.м. за търговска дейност и места за разполагане на картички и сурвакници, по схема утвърдена от главния архитект.



Организирането и реализацията на базара общината ще извърши в партньорство с Българска асоциация на хотелиери и ресторантьори, която ще извършва дейност върху 3 места по 12 кв. м. Друг партньор ще е Регионален съюз на хлебари и сладкари, който ще предлага  ситничарски и хлебни изделия, сладкарска продукция и шоколадови изделия на търговски обект от 12 кв. м.

Информационен център „Европа директно" - Добрич и Регионалните занаятчийски камари от страната ще  организират изложение на художествените, приложни занаяти и изкуствата, което ще е върху 6 места по 6 кв. м.
Други три места по 6 кв. м. ще се предоставят за търговия с коледна и новогодишна украса (елхови играчки и аксесоари) и/или детски играчки на директни производители от гр. Добрич, по реда на регистриране на искането им за участие в деловодната система на общината.

Таксата за ползване на съответното място, както и за ползване на допълнителна площ, е по 21 лв./кв. м. на месец или 1 лв./кв.м. на ден. От общината се ангажират да осигурят възмездно ел. захранване на местата, като консумацията да се отчита по индивидуални електромери и заплаща при приключване на базара. Общите разходи за ел. енергия да се разпределят по равно между участниците. Ангажимент на кметството е подходяща празнична украса на базара, както и кошчета за отпадъци и пропуск на всеки участник за един автомобил за обслужване на мястото.  НДТ

 

 


Сходни връзки

КОЛЕДНИЯТ БАЗАР ОТНОВО ЩЕ Е НА ПЛОЩАД „СВОБОДА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди