изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:06 EET
ХОРОСКОП ЗА 17 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 НОЕМВРИ



ОВЕН - Опитът и умението ви да боравите с информацията, с административни и организационни въпроси, ще ви помогнат бързо да се ориентирате в обстановката и да се справите с новите си отговорности.
ТЕЛЕЦ - Развитията ще задълбочат отношенията и сътрудничеството ви с някого и ще се отразят благоприятно на професионалните ви, творчески и бизнес - проекти.
БЛИЗНАЦИ - Търсете по-добри възможности за развитие на потенциала си, като премисляте решенията си и огледате плановете си от всички страни.
РАК - Помощта, която ще получите от приятели или колеги ще бъде навременна и ще ви зарадва. Грижливо се отнасяйте към здравето си и не пренебрегвайте нуждата си от лекар, ако имате такава.
ЛЪВ - Pазмишлявайте върху изискванията си, не сте ли прекалено взискателни към околните, и дали това не би затруднило отношенията ви.
ДЕВА - Заинтересовано ще се отнесете към служебните въпроси и свързаната с тях информация, както и към всяка друга, касаеща професионалното ви развитие, бизнеса, личния ви живот и семейството.
ВЕЗНИ - Ще приключите задачите си навреме, ако не се впускате в нови начинания, което е и препоръката ми към вас. Заложете на здравословното хранене, с повече плодове и зеленчуци, които ще бъдат и по-добре усвоени.
СКОРПИОН - Подготовката ви за предстояща изява или друга, интересуваща ви заетост ще премине според очакванията ви, отнасяйки се към това с внимание и перфекционизъм в работата.
СТРЕЛЕЦ - Мислете позитивно и с вяра в бъдещето. Не приемайте съвета ми като празни приказки, той ви помага да обновите силите си и се изправите смело срещу несгодите, каквито за съжаление не липсват в живота ви.
КОЗИРОГ - От други ще търсите обяснение по въпроси, с които са ангажирани пред вас и не е сигурно, че отговорите им ще ви удовлетворят. Но не се впускайте в интриги и конфликти, излишно ще си хабите енергията.
ВОДОЛЕЙ - Следвайте целите си, но ако плановете ви с нещо се объркат, не се противете на обстоятелствата, а се съобразете с тях и ще намерите по-бързо изход в създалата се ситуация.
РИБИ - Осигурете си повече лично време за размисъл и духовни практики, чрез медитация ще получите отговори на въпросите, които търсите, но и не само това.

Зодиите, които никога няма да са щастливи заедно

Женските кусури според зодията

Какъв символ е твоето име и какво разкрива той за теб

Зодиите: Вижте ги как въртят метлата

Зодиите: Как разбираш, че са влюбени?


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди