изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:21 EEST
Ученик се обеси в двора на любимата    
НовиниУченик се обеси в двора на любимата.  За лобно място деветокласникът избрал дърво в двора на 13-годишната Ебру, в която бил влюбен. Според негов братовчед Милен обичал момичето, но родителите й били против тяхната любов.

15-годишен ученик от Каспичан се е обеси на орех в родното си село Калугерица, след като родителите на любимата му се обявили против връзката на двамата.

 За лобно място деветокласникът избрал дърво в двора на 13-годишната Ебру, в която бил влюбен. Според негов братовчед Милен обичал момичето, но родителите й били против тяхната любов. Затова и ученикът избрал начин да им отмъсти - отишъл в техния двор и се обесил на техния орех, пише "Монитор".

В училище беше много арогантен - и със съученици, и с колеги, дори не съм допускала, че може да е имал толкова деликатни чувства и да си посегне заради момиче”, с искрена тъга коментира вчера директорката на училището "Панайот Волов" в Каспичан Радослава Петрова.

За последно Милен бил видян в понеделник по обяд. Дошъл си от Каспичан към 2 по обяд, нацепил дърва, запалил печката и изчезнал. „Баща му дойде да го търси у нас, ходил и при друг познат - Пламен, но го нямаше никъде”, разказа пред "Монитор" 30-годишният Байрам, с когото детето било по-близко.

В понеделник вечер Милен не се прибрал. Вече на следващия ден комшията на Байрам - 38-годишният Севдалин Йорданов, влязъл да търси кокошки в двора си и попаднал на страшна гледка. „Уплашен викнал на баща ми: "Батко, ела, там има един обесен" - спомня си Байрам времето във вторник по обяд. Събрали се комшиите и намерили Милен обесен на един млад орех. На шията му имало увит сезал. В джоба на деветокласника бил телефонът му - изключен, с изтрити номера, снимки и клипове.

Предсмъртно писмо нямало оставено. „Изключили го от училище, затова се е обесил”, говореха вчера хората в Калугерица за Милен.

„Не сме го изключвали и не са предприемани никакви мерки срещу Милен”, коментира директорката на школото в Каспичан. В понеделник лично тя го изгонила от третия час - по география, защото ученичка дошла и се оплакала, че им пречи да си направят контролното. Подобни проблеми с деветокласника обаче се случвали често и не ги взимал присърце - после нормално ходил на консултации по български език, хапнал си и в стола преди да се прибере на село. Във вторник трябвало да дойде с майка си, а директорката искала да обсъди с нея преместването му в Нови пазар.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Ученик се обеси в двора на любимата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди