изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:33 EEST
НОВИ 7 777 ЛЕВА В СМЕТКАТА НА АЛЕКС    
ОбществоРумънеца и Енчев продадоха диск за рекордните 2 000 лева, Слави Трифонов брои 3 000 лева за пъзел


Единично копие от новия албум "Слънцето и ти" на Румънеца и Енчев беше продаден на заклет фен на рапърите за рекордните 2 000 лв. Напук на все властващата икономическа и финансова криза, най-популярното рап дуо в България, като успя да продаде едно копие от своя четвърти самостоятелен албум за умопомрачителната сума.
Безпрецедентната, за размерите на българския шоу бизнес, „сделка” беше „сключена” по време на провелия се на 17 ноември в Шоурум Естетико в София благотворителен концерт-изложба на картинни мозайки, организиран от чаровния топ модел Гери Дончева. Горд притежател на заветния диск стана анонимен бизнесмен, който сбъдна една от най-съкровените си мечти, да притежава оригинален звукозапис с автограф на Румънеца и Енчев. Артистите от своя страна, известни освен с тоталните си хитове през годините, а и с участието си в редица благотворителни кампании и инициативи, ще дарят сумата от 2 000 лв за лечението на малката Александра от Добрич. Рапърите са едни от най-активните и дейни български популярни лица, които помагат на малката принцеса в борбата й с детската церебрална парализа и епилепсия.
„За нас това е поредна стъпка от трайния ангажимент, който сме поели към Алекс. Още повече, че аз също имам деца и мога да си представя колко тревожна и стресираща е настоящата ситуация за родителите й. Ще продължаваме да помагаме и на нея и на малката Амелия от Панагюрище, също детенце, страдащо от детска церебрална парализа. С Румънеца сме абсолютно убедени в позитивния край на това дълго пътуване за двете малки принцеси и техните семейства…”, споделя Енчев.
Румънеца и Енчев планират официалното излизане на музикалния пазар на новия си албум "Слънцето и ти" съвсем скоро. До тогава може да се наслаждавате на техните хитове „Слънцето и ти” и „Селско момиче”, както и най-новият им сингъл „Моята жена 2 /10 години по-късно/” в българския радио и телевизионен ефир.
Общо 7 777 лева бяха събрани по време на благотворителния концерт-изложба. На нея манекенката Гери Дончева предложи за продажба пъзели от колекцията "Бебе". Притежател на една от творбите й срещу 3 000 лева стана Слави Трифонов. Преди дни Гери Добрева бе негов гост в шоуто на "Слави". Манекенката сподели, че Румънеца и Енчев й разказали за подкрепата, която оказват при набирането на средства за лечение в Израел на 5-годишната Александра Маркова от Добрич. Така се родила идеята за благотворителната инициатива. По време на шоуто Слави Трифонов обяви в ефир, че също ще си купи пъзел, за да помогне на болното дете. НДТ


 


Сходни връзки

НОВИ 7 777 ЛЕВА В СМЕТКАТА НА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди