изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:11 EET
ПП ”Атака” застана зад Сидеров, изключиха Димитър Стоянов от партията    
Политика

 Евродепутатът от "Атака" Димитър Стоянов е изключен от партията след заседание на централния сбор на партията. Това съобщиха за БТА от "Атака". Сред мотивите са, че Стоянов е злепоставил и уронил престижа на "Атака" и ръководството й с публичните си изяви.



Насрочен бе V редовен Национален сбор на партия "Атака" и единодушно бе приета декларация. Изминалите президентски и местни избори бяха най -фалшифицираните в новата история на България. Не приемаме за валидни избори с над 700 000 недействителни бюлетини. Целта на подменения вот е ясна – да се наложи уж двуполюсен модел ГЕРБ-БСП, които водят една и съща колониална политика, както и да се легитимира ДПС отново като единствен политически балансьор, считат от партията на Сидеров.

По данни на Атака около 10% от вота за Волен Сидеров са били заличени, чрез директни фалшификации на всички нива - от СИК до "Информационно обслужване". Ясно е, че срещу единствената националистическа партия, успяла да направи парламентарен пробив през последните две десетилетия, се води безкомпромисна война. Затова в предстоящия период до следващите избори е нужна пълна мобилизация на силите, считат националистите, както самите те се обявяват.

Всякакви намеци за оставка на създателя, идеолог и водач на партията Волен Сидеров приемаме като част от заговора да се унищожи идеята на патриотизма у нас, категорични са в декларацията неговите съпартийци. В заключение те заявяват, че стоят категорично зад лидера си Волен Сидеров.

По-рано днес в предаването на bTV "Тази сутрин" Димитър Стоянов коментира, че бил влюбен във Волен Сидеров като при „стокхолмския синдром“. При него жертвата се влюбва в похитителя си. "Бях свикнал да вярвам на Волен, но навикът е като „стокхолмския синдром“, когато жертвата се влюбва в похитителя си". Преди дни той поиска поиска оставката на своя доведен баща и лидер в "Атака" Волен Сидеров.

Димитър Стоянов официално призна, че Сидеров и майка му Капка Сидерова от месеци не живеят заедно.

Димитър Стоянов отказа да коментира отношенията в семейство Сидерови. Не е важно в момента кого подкрепя майка ми, каза той и допълни, че майка му Капка ще говори по въпроса пред медиите, когато реши. "Точната роля на Деница Гаджева в партията не ми е много ясна в момента. Преди време оставих в нейните ръце младежката организация, която изграждах. Водех я по стъпките на Ботевата чета, правех лекции, а нейната роля се видя пред джамията "Баня Башъ", разказа Стоянов. Според него, младата депутатка, с която живее Волен Сидеров, е маргинализирала организацията.

Оказа се, че през последната година и личното отношение на Сидеров към него се променило. "Аз направих много усилия да продължа да си върша работата. Сътрудниците ми бяха изгонени от централата на "Атака". И аз известно време нямах достъп там, но се върнах, работих за изборите", добави Стоянов. http://dnes.dir.bg

Димитър Стоянов: Секс кукла ще ме смени в “Атака”

Волен и Капка разделени официално

 


Сходни връзки

ПП ”Атака” застана зад Сидеров, изключиха Димитър Стоянов от партията | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПП ”Атака” застана зад Сидеров, изключиха Димитър Стоянов от партията
Автор: Anonymous да 2011-11-21 @ 08:43 EET
КОПЕЛЕТО ДА СЕ ВРЪЩА ОТ БРЮКСЕЛ!
ПП ”Атака” застана зад Сидеров, изключиха Димитър Стоянов от партията
Автор: Anonymous да 2011-11-21 @ 11:50 EET
Там му е мястото на мръсника! :-)))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди