изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:18 EEST
Откриха труповете на момче и момиче в столичен квартал    
Новини

Телата на 17-годишната Маринела и 15-годишния Илиян бяха намерени в гараж на ул. „Христо Станишев” в столичния квартал „Орландовци”, предаде БНР. Телата са открити от бащата на Маринела – Иво. По първоначална информация младежите са братовчеди. Двамата са се задушили в автомобила. Основната версия, по която се работи, е нещастен инцидент, но не се изключват и други версии.



Автомобилът е собственост на семейството на Маринела. В полицията няма подаван сигнал момичето и братовчед й да са обявени за издирване.

Телата на момчето и момичето се намират все още в автомобила в гаража. Районът е отцепен от полицията. Роднините отказват коментар.

В момента се извършват процесуално-следствени действия в столичния квартал „Орландовци” на ул. „Христо Станишев”. Това каза Христо Терзийски, зам.-директор на СДВР, цитиран от "Фокус".

Търсят се свидетели, евентуално – очевидци, каза заместник-директорът на СДВР Христо Терзийски. На въпрос за версиите, той заяви, че към момента все още продължава работата по изясняването им.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Откриха труповете на момче и момиче в столичен квартал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.23 секунди