изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:29 EEST
ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА: Тръгват проверки за незаконно остъклените тераси    
НовиниУдарни проверки за незаконно остъклени тераси тръгват в големите градове в страната, съобщи Би Ти Ви. Инспектори от Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК) ще следят за балкони самоделки в София, Варна, Пловдив, Бургас. Ако собствениците нямат разрешение да зазидат или остъклят прозорците, ще трябва сами да ги премахнат.

Живеещите в панелните блокове в големите градове масово остъкляват балконите си. Едва под 5% от всички обаче искат разрешение за това от общината. 90 на сто от незаконно закритите прозорци са в периферните квартали на София и Варна.

Досега от ДНСК не са съборили принудително нито една остъклена тераса. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА: Тръгват проверки за незаконно остъклените тераси | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА: Тръгват проверки за незаконно остъклените тераси
Автор: Anonymous да 2011-11-22 @ 11:05 EET

Аз пък забелязвам, че сегашните управляващи не са никак глупави. Видяха, че не могат да се преборят корупцията и шуробаджинащината. Видяха, че на следващите парламентарни избори ще имат не повече от 30%... И сега гледат да създадат напрежение в обществото, за да оправдаят асоциалната си политика. Добре, че народът е читав и трае. Но две години още...

Специално за остъклените тераси - това трябва да се направи след като мине кризата. Иначе заради едно административно нарушение, ти взимаш хляба от устата на човека. Ами ти го правиш пролетарий. Когато числото на пролетариата премине определена граница и назрява революционна обстановка, последвана от диктатура. Дали ще е народна (Дуче, Фюрер или Бащица) или на Негво Кралско величество - все тая.

ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА: Тръгват проверки за незаконно остъклените тераси
Автор: Anonymous да 2011-11-22 @ 12:58 EET
Какво им пречат остъклените тераси не ми е само ясно. Хората са си намерили начин да затворят и изолират веещите дупки между прозорци и панели и да се спасяват поединично.Взеха май сами да си противоречат-правете санирайте ха сега събаряйте.Защо взе само да ми намирисва на комунизъм. На времето съм чувал в Добрич след остъкляване на терасите се появил един господин наречен от добричлии Маркиз Жечев който накарал в последсвие всички да ги съборят и сега какво -СЪЩОТО
ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА: Тръгват проверки за незаконно остъклените тераси
Автор: Anonymous да 2011-11-22 @ 17:52 EET

Точно хора като Маркиз Жечев отново излизат на мода. Той нали стана почетен гражданин? И Димитър Димитров, и всякакви други изкопаеми от комунистическата номенклатура. Сега времето отново е тяхно... Пардон - на ГЕРБ.

ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА: Тръгват проверки за незаконно остъклените тераси
Автор: Anonymous да 2011-11-22 @ 20:37 EET

Да тръгнат из циганските махали и да бутат незаконните постройки, а не да руашт в законните жилища на редовите граждани. Докога на ромите ще им се разминава? Нали искат интеграция е нека тогава се здрависат със строгата ръка на закона, Тези хора на които им бутат закритите тераси съм сигурен, че плащат данъци за жилищата си, а ромите едва ли плащат нещо на общината и отгоре на това правят  каквото си искат. Да сте чули в общината(за разлика от българите) някой ром да е натопил съседа си ром от ромската махала затова, че е направил саята си на два етажа :) ???

Нека хората от общината да изнесат статистика, какви са приходите в общината от различните квартали в Добрич и има ли въобще постъпления от ромските махали, тези хора там въобще плащат ли си за нещо, такса смет, данък сгради и т.н.

ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА: Тръгват проверки за незаконно остъклените тераси
Автор: Anonymous да 2011-11-22 @ 20:42 EET

Нека да разберем и колко от къшите в ромските махали имат нотариален акт ???

ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА: Тръгват проверки за незаконно остъклените тераси
Автор: Anonymous да 2011-11-22 @ 23:34 EET

Те там са с "натурален акт". :-)))) Пък и там като влязат машините от единия край, без да спират, на другия край излиза само механик-водачът... Гол! :-))))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди