изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:42 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани  4  криминални престъпления.

 

-На 23.11.2011 г., в РУП Ген. Тошево е получено съобщение за извършени кражби от две детски градини в гр. Генерал Тошево. От едната детска градина неизвестно лице чрез взлом е проникнало в сградата и е извършило кражба на 3 бр. аудио уредби, 1 бр. компютър и хранителни продукти.

От другата детска градина неизвестно лице е проникнало в сградата чрез взлом и е извършило кражба на DVD плейър, пасатор и миксер. По случаите са образувани досъдебни производства.

-На 23.11.2011г. в РУП Ген. Тошево е получено съобщение, за това че неизвестен извършител е проникнал в склад на фирма, находяща се в с. Преселенци, общ. Ген. Тошево и е извършил кражба на електрожен. По случая е образувано досъдебно производство.

 

През денонощието на територията на областта са възникнали 2 пътно-транспортни произшествия с материални щети.

           

            Възникнали са 1 пожар без материални щети и 1 пожар със загинал гражданин.

            -На 23.11.2011 г., около 07.30 часа, е получено съобщение за възникнал пожар в туристическа каравана, намираща се на строителна площадка на крайбрежната алея в гр. Балчик. В резултат на възникналия пожар караваната е изгоряла, като в нея е намерен обгорял човешки труп с неустановена самоличност. Причината за пожара се изяснява.

 

СЪОБЩЕНИЕ

На 25.11.2011г за времето от 10.00 до 17.00ч на териториите на общините Добрич, Добричка и Балчик ще се проведе СПО  по тематиката „Спаси пешеходец”.

Анализът показва, че от началото на м. ноември до момента са станали 9 ПТП от които 5 ПТП с пострадали 6 пешеходци, 1 ПТПс пострадал велосипедист, а 2 лица са загинали след преобръщане на МПС.

            Пътният контрол ще  бъде насочен срещу пешеходци- нарушители, водачи на МПС, отнемащи предимство на пешеходци на пешеходни пътеки, превенция на нарушителите чрез раздаване на флаери и контрол на скоростта чрез системите за видеонаблюдение.

          В тази връзка на 25.11.2011 г. от 09.30 часа в сградата на ОД МВР Добрич ще се проведе брифинг, за предстоящата полицейска операция, като  в последствие от 10.00 часа, ще бъде предоставена възможност на желаещите журналисти да присъстват на терен при провеждането й. Каним Ви да участвате в акцията.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди