изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:05 EET
ДОБРУДЖА 07 ЗАГУБИ ОТ ДУНАВ    
СпортВолейболистите на Добруджа 07 допуснаха първа загуба във Висшата лига при мъжете.

Пред близо 700 зрители добричлии отстъпиха у дома с 1-3 гейма от русенския Дунав в дербито на шестия кръг. Мачът се игра в зала "Добротица" и продължи 97 мин.
Гостите от крайдунавския град стигнаха до победата, благодарение колебливата игра на Петър Пенев и компания, които допуснаха множество грешки при посрещането и в завършващата фаза на атаката. Още в началото на мача русенци поведоха в резултата, като домакините успяха да ги догонят в първия гейм при 11-11 точки. Последва нов срив в изявите на добруджанци, които бързо позволиха на съперника си да дръпне с 11-16 точки, а след това да затвори гейма при 20-25. Във втората част двата отбора играха точка за точка, но в крайна сметка добричлии успяха да спечелят с 27-25 и по този начин да изравнят геймовете. С голяма воля и зряла игра тимът на Дунав успя да надиграе домакините в следващите две части с 18-25 и 22-25, а с това и да си тръгне с победата. След този мач волейболистите на Добруджа 07 запази лидерската позиция във Висшата лига с 12 точки, но със същия точков актив вече са още 3 клуба - Дунав, УНСС и Хайстер волей ЛТУ.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА 07 ЗАГУБИ ОТ ДУНАВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди