изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:33 EEST
Командира остана, Класната изпадна    
Политика Командира здраво се държи за Мартин Димитров и не го пуска. СДС и ДСБ трябва да са заедно, обяви лидерът на ДСБ Иван Костов по време на Осмото национално събрание на тъмносините в НДК. Въпреки че хвърли цялата вина за провала на местните и президентски избори на СДС, Костов даде да се разбере, че няма да даде развод на "Раковски" 134.


"Ние трябва да подкрепим Синята коалиция, дори сега, след всички удари върху нея, че не трябва да бъдем тези, които рушат, а тези, които създават надежди на десницата. Изненадани ли сте?", обяви Командира. Той обясни, че ако СДС работи за раздяла на коалицията, ще направи само услуга на ГЕРБ. "Няма да крия, че имаше към нас критики за коалиционната ни политика - че сме се оставили да бъдем подведени от нашите партньори", допълни Костов. Той призна, че десните са загубили доверието на избирателите, но затова били виновни СДС. Те задкулисно и с умисъл разтурили Синята коалиция на изборите. По думите на Костов затова носят вина и Обединените десни сили начело с Евгений Бакърджиев, Стефан Софиянски и Любен Дилов. Затова сините загубили позиции в общинските съвети на големите градове. Костов изчисли, че на базата на резултатите от местните избори ГЕРБ може да вкара 106 депутати, БСП - 74, а ДПС - 33. Командира вкара 27 парламентаристи от Синята коалиция. Според него "Атака" и РЗС ще останат зад борда.
Костов бе преизбран с 929 гласа "за", 1 "против" и 2 "въздържал се". Общо гласуваха 932-ма души, а други кандидатури нямаше. Той смени всичките си замове, като от четирима ги направи двама - Радан Кънев и Светослав Малинов. Със зам.-шефската позиция изненадващо се раздели и Екатерина Михайлова. "Удовлетворена съм, че по този цивилизован начин ДСБ лансира новите лица. Без разправии и скандали. Така се прави в една консервативна партия", каза Класната. Костов пък каза пред "Стандарт", че ДСБ започва обновяване и затова някои от по-старите лица са дали път на младите.
Милена МИНЧЕВА
http://paper.standartnews.com
 


Сходни връзки

Командира остана, Класната изпадна | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Командира остана, Класната изпадна
Автор: Anonymous да 2011-11-28 @ 10:25 EET

До кога ще гледаме тая крадлива мутра?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди