изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:42 EET
Ужасяващо! Селекционерът на Уелс Гари Спийд се самоуби!    
Спорт

Селекционерът на националния отбор на Уелс Гари Спийд е открит мъртъв. Информациите от Острова са, че 42-годишният треньор се е самоубил, а тялото му е било открито безжизнено, да виси на бесилка в дома му в Честър. "Би Би Си" получи потвърждение от футболната федерация на Уелс, че Спийд сам е отнел живота си.



"В 07:08 часа (б.а. - 09:08 българско време), неделя, 27 ноември, в полицията е получен сигнал за инцидент на "Алдфорд Роуд", Хънтингтън. Полицаите са се отзовали веднага, а на място са намерили 42-годишен мъртъв мъж", гласи съобщението на полицията.

Органите на реда са категорични, че няма каквито и да било съмнения, че бившата звезда на Лийдс и Нюкасъл сам е сложил край на живота си.

"Футболната асоциация на Уелс със съжаление обявява смъртта на мениджъра на националния отбор Гари Спийд. Изразяваме своите съболезнования към семейството му", се казва в официално изявление на федерацията.

Любопитното е, че съсед на Спийд е бившият английски национал и нападател на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен.

Както е известно, преди по-малко от месец Спийд изведе Уелс до успех с 1:0 над България на националния стадион "Васил Левски" в последния мач от квалификациите за Евро 2012. Спецът пое "драконите" през декември 2010 година и под негово ръководство тимът отбеляза сериозно подобрение в резултатите си.

Спийд е легендарен футболист на Лийдс, където играе от 1988 до 1996 г. Сърцатият полузащитник по-късно спечели сърцата и на феновете на Нюкасъл. За "свраките" той игра в периода 1998-2004 г., като преди това записва два сезона в Евертън. След Нюкасъл Спийд защитава екипите още на Болтън и Шефилд Юнайтед. Халфът беше на второто място в историята на националния отбор на Уелс по изиграни мачове - 85.

Вчера Спийд гостува на "Би Би Си" и анализира мачовете от Висшата лига. Днес обаче всички на Острова, а и целият свят е шокиран от трагичната вест за смъртта на Гари Спийд, който оставя полусираци двама синове. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Ужасяващо! Селекционерът на Уелс Гари Спийд се самоуби! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди