изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:17 EEST
КАЛИАКРА НЕ УСПЯ ДА ВЗЕМЕ ВТОРА ПОБЕДА НАД "ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ"    
Спорт

Калиакра пропусна шанса да победи за втори път в рамките на четири дни отбора на Локомотив (София). В мач от 15-ия кръг на "А" група двата отбора не успяха да си отбележат гол на градския стадион в Каварна и завършиха при нулево равенство. Три дни по-рано родното Каляри победи столичните „железничари” след изпълнение на дузпи и се класира за осминафиналите на турнира за Купата на България.



Треньорът на домакините Радостин Трифонов излезе с почти изцяло променен състав в сравнение с първия мач. Калиакра бе по-активният отбор през всичките 90 минути и повече трябва да съжалява за изпуснатата победа. Каварненци могат да имат и напълно основателни претенции за две неотсъдени дузпи в тяхна ползва. Главният съдия на срещата Стефан Спасов можеше да посочи бялата точка в края на първата част, когато играч на Локомотив си послужи с ръка в наказателното поле след центриране на Детелин Димитров, както и в 67-ата минута за сходно нарушение. Дузпа обаче така и не последва при нито един от двата случая. В 71-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след като Иво Иванов получи втори жълт картон за нарушение. Футболистите на Радостин Трифонов обаче не съумяха да се възползват от численото си превъзходство и мачът завърши при резултат 0:0.

И докато полусезонът за Локомотив приключи, то на играчите на  Калиакра им остават още два мача срещу Литекс - един за Купата в Ловеч и един за първенство в Каварна. Този за "А" група е насрочен за 3 декември, докато за другия няма определена дата.

Съставът на Калиакра: Цветан Димитров, Павел Ковачев, Детелин Димитров, Иван Райчев, Антон Петров (83-Якуб Хронец), Ивайло Раденцов, Цветан Филипов (68-Герасим Заков), Юлиян Петков (53-Георги Кичуков), Джунейт Яшар, Четин Садула, Иван Цачев.

 

 

 "А" ФУТБОЛНА ГРУПА

  РЕЗУЛТАТИ - XV КРЪГ 
Калиакра (Каварна) - Локомотив (София)          0:0
Берое (Стара Загора) - Миньор (Перник)            0:0
Светкавица 1922 (Търговище) - Левски (София)               0:1
Локомотив 1926 (Пловдив) - Литекс (Ловеч)      2:1
Видима-Раковски (Севлиево) - Ботев (Враца)    0:1
Черноморец (Бургас) - Монтана 1921 (Монтана)  2:0
Славия 1913 (София) - Черно море (Варна)       днес от 14.30 ч.                   -
ЦСКА (София) - Лудогорец (Разград)  днес от 18.00 ч., пряко по TV7
 


Сходни връзки

КАЛИАКРА НЕ УСПЯ ДА ВЗЕМЕ ВТОРА ПОБЕДА НАД "ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди