изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:46 EEST
ПРОФЕСИОНАЛЕН ИТАЛИАНСКИ ШЕФ-ГОТВАЧ ГОСТУВА НА ДОБРИЧ    
Образование Една седмица ще прекара в Добрич професионалният шеф-готвач и кулинарен консултант от Италия Роберто дал Сено. Посещението му е по покана а Кулинарна академия HRC към Висше училище Международен колеж с цел да срещне студентите си с още едно име от професионалния свят на кулинарното изкуство. Пет дни студентите на Кулинарна академия HRC ще прекарат в теоретични и практически занятия с шеф Роберто.

PN 115-11 Кулминацията ще е вечеря, посветена на изтънчената италианска кухня и вино, приготвена под ръководството на госта за посетителите на учебен ресторант "Таланти" в четвъртък вечер /1 декември/ от 19 часа.

Шеф Роберто е родом от Лигурия, една от най-известните гастрономически области в Италия. Тя е популярна със своята кухня, богата на морски дарове и позната като първоизточника на един от най-популярните италиански сосове песто. Освен богат професионален опит в родната си страна и Европа, желанието за развитие на шеф Роберто го отвежда последователно в Токио и Вашингтон, където работи за развитието на ресторанти към 4 и 5-звездни хотелски вериги. Шеф Роберто е известен и със своята консултантска дейност, специализирана в цялостна концепция за откриване и управление на ресторант. Едно от последните му постижения е откриването на ресторант „Колаж” в румънската столица Букурещ, който вече се нарежда в топ 3 на ресторантите в северната ни съседка.

Всички жители и гости на Добрич, желаещи да опитат кулинарните творения на италианския гост, могат да го направят след предварителна резервация за четвъртък вечер в учебен ресторант "Таланти". НДТ

 


Сходни връзки

ПРОФЕСИОНАЛЕН ИТАЛИАНСКИ ШЕФ-ГОТВАЧ ГОСТУВА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди