изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:44 EET
СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК В ДВОРЕЦА    
Туризъм История, местен фолклор, музика, танци и винен фест - това предлага културният център Двореца в Балчик на студентите, които изберат бившата лятна резиденция на румънската кралица за празника си. Оттам напомнят, че реставрираните вили, в които се настаняват студентите, са запазили духа на миналия век, обогатени с интересни колекции от снимки и принадлежности, собственост на кралски династии, обитавали мястото.

 Между отделните сгради каскадно са разположени градини, водни басейни, водопади, ресторанти, винарна, търговски площи и киносалон.

Студентите, които решат да посрещнат празника си край морето, могат да се възползват от кухнята на БМ “Корона” и “Воденицата”, които в празничната нощ ще предлагат меню само с екологични продукти. Освен това кулинарните им произведения са оценени от едни от най-великите артисти на 21век, сред които Франсис Форд Копола, Ейдриън Пол, Ян Енглерт и Кшищоф Зануси.

Тази година Двореца предизвиква студентите с малка игра, която преди празника цели да ги зареди емоционално, обогати интелектуално и награди материално. Темата е “Кои са най-популярните имена, с които е известна създателката на това място?”  Желаещите да се включат трябва да ги напишат и пуснат в пощенската кутия на рецепция. Колкото повече имена и титли са изброени, толкова повече се увеличава шансът за награда, уверяват от Двореца.
Най-добрите предложения ще получат като награда безплатен уикенд в Двореца, безплатна разходка с екскурзовод, книга с историята на Двореца и дегустация на български вина в автентичната къща на Принц Николай.
НДТ

Балчик: Двореца и Ботаническата градина Балчик - Двореца В парка в Двореца Балчик, Двореца

 


Сходни връзки

СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК В ДВОРЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди