изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Днес избягвайте да се натоварвате емоционално, защото чувствителността ви е повишена и може да се отрази неблагоприятно на психиката ви

ТЕЛЕЦ - Внимавайте пред кого и какво говорите, бъдете търпеливи в контактите си с роднините и направете нещо полезно за дома и близките си.

БЛИЗНАЦИ - Индивидуалността ви ще реши във ваша полза нечие чуждо въздействие, давайки да се разбере, че мнението му не е определящо за решенията, които вземате.

РАК - Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания.

ЛЪВ - По отношение на работа, средства и контакти не пестете силите си. В голяма степен сте подготвени за нещата, които ви предстоят, за това бъдете активни и ще успеете в начинанията си.

ДЕВА - Търпението ви ще бъде подложено на изпитание днес и от вас зависи да преминете през деня с открито лице, коректни в отношенията си, и най-вече успяващи.

ВЕЗНИ - Днес не сте застраховани от измами, недобре обмислени действия и недоразумения на работното място или с партньори, които могат да ви поставят в неизгодна позиция.

СКОРПИОН - а да не останете подведени и да живеете с напразни очаквания. Неуредени финансови отношения и нечии претенции могат да ви създадат напрежение, контролирайте емоциите си, за да излезете с по-малко загуби.

СТРЕЛЕЦ - Не говорете излишно и харчете умерено. В общуванията си бъдете добронамерени, особено към най-близките ви и им простете хапливите забележки, това ще се оцени.

КОЗИРОГ - Ако се почувствате засегнати от нечие поведение или думи, намерете сили да простите и не влизайте в тон с интриганти и злонамерени хора.

ВОДОЛЕЙ - Няма съмнение, че ще обмислите добре действията си, разчитате на дългосрочни перспективи и ще се окажете подготвени за общите решения.

РИБИ - С вяра в силите си ще работите за постигане на споразуменията, към които се стремите, и със задоволство ще отбележите в края на деня, че не е била толкова трудна задачата.

 

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди