изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:43 EET
ПО ПРИМЕРА НА БОРЧЕСКИТЕ СТРУКТУРИ: Ученик и студент убили с чук 22-годишен    
Новини22-годишен младеж е бил убит по особено жесток начин в Севлиево от 20-годишен студент и 17-годишен ученик, съобщи на пресконференция директорът на Областната дирекция на МВР в Габрово комисар Денислав Донков. Бащата на единия от убийците пък е скрил тялото на жертвата. По думите на комисар Донков, 22-годишният Павел Мирославов Христов е безследно изчезнал на 28 септември т.г., предаде "Фокус".


Сигналът за изчезването на Павел е бил подаден от братовчед му на 14 октомври. 22-годишният младеж не е имал намерение да пътува, нямал е документи в себе си, а телефонът му бил изключен.

Криминалистите установили, че вечерта на 28-ми септември Павел е бил на купон. Разпитани били около 20 души от близкия кръг на изчезналия, които били вечерта с него. При разпитите 20-годишният Петър Петров - студент втори курс по психология във Великотърновския университет и 17-годишният Ник Георгиев - ученик в 11 клас проявили признаци на вина, което насочило следователите към тях. И двамата младежи са от Севлиево.

След 10-часов разпит във вторник - 29 ноември те правят пълни самопризнания. Мотивите за жестокото убийство шокирали криминалистите - ученикът и студентът разказали, че Павел ги дразнел и ставал агресивен, когато употребявал алкохол, а освен това единият от тях споделил, че искал да опита всичко от живота, предаде Дарик радио.

Затова двамата се наговорили да убият Павел. Вечерта след купона, Петър и Ник
завели жертвата си в гориста местност в района на севлиевското село Боазът, като го примамили с обещанието, че ще търсят имане. Там го убили с удари с чук. След това се опитали да го залеят и запалят с бензин, но не успели. Оставили трупа в гората и си тръгнали, като по пътя изхвърлили чука.
След като 20-годишният Петър се прибрал вкъщи, казал на баща си какво се е случило. Бащата отишъл на мястото, за да се увери, че синът му говори истината. Намерил тялото на Павел и го преместил в близкото дере, където го затрупал с шума.

Едва вчера възрастният мъж признал на криминалистите къде е заровил тялото. След претърсване на района са открити части от трупа, дрехите и чукът.

Ученикът и студентът, които са от добри семейства, не са криминално проявени, а по-малкият е спортист, са задържани за 72 часа. Предстои да им бъде поискана мярка „задържане под стража”. Работата по случая се извършва под ръководството на Окръжна прокуратура-Габрово. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

ПО ПРИМЕРА НА БОРЧЕСКИТЕ СТРУКТУРИ: Ученик и студент убили с чук 22-годишен | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПО ПРИМЕРА НА БОРЧЕСКИТЕ СТРУКТУРИ: Ученик и студент убили с чук 22-годишен
Автор: Anonymous да 2011-12-01 @ 13:35 EET

Това не са деца, а изроди.Накъде отива това младо поколение...

 

ПО ПРИМЕРА НА БОРЧЕСКИТЕ СТРУКТУРИ: Ученик и студент убили с чук 22-годишен
Автор: Anonymous да 2011-12-03 @ 11:30 EET

Отива към гората, босо, с еднопосочен билет. :-(


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди