изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:56 EEST
ВМЕСТО ПРОТЕСТИРАЩИ ПОЛИЦИЯ СПРЯ ДВИЖЕНИЕТО    
Земеделие Вместо протестиращите фермери на практика полицията спря за малко движението от околовръстния път на Добрич в посока Генерал Тошево, видя репортер на НДТ. Идващата от околовръстния път колона от трактори, която обиколи града, бе принудена от служителите на реда да се изтегли и да паркира тежките машини край пътя.

 Пред журналисти председателят на Добруджански земеделски съюз Кирил Жендов заяви, че те не искат да създават напрежение и затова предварително са съобщили, че тракторите ще спрат, за да бъде прочетена декларация, но не им е позволено. Той добави, че се чака решението на Националния стачен комитет, който ще определи формата на протеста, като добави, че за днес фермерите от региона са решени да блокират двата гранични пункта - на Йовково и Дуранкулак.

 

 PN 124-11 PN 123-11 PN 125-11

 

Временно затруднение в движението имаше и на пътя на Граничния пункт Йовково, където колона от трактори и комбайни, предвождана от кола на гранична полиция обърна, за да се върне обратно. Така земеделски стопани от Генерал Тошево и околностите изразиха своята съпричасност към протеста.

Вчера в столицата синдикатите протестираха срещу пенсионната реформа. Добрич също имаше свои представители в Националния протест, като се включиха членове на КНСБ и "Подкрепа" от града и региона. НДТ

 


Сходни връзки

ВМЕСТО ПРОТЕСТИРАЩИ ПОЛИЦИЯ СПРЯ ДВИЖЕНИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди