изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:16 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 2 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Ориентирайте програмата си към изпълнение на кроткосрочните ви задачи и към такива, които можете бързо да приключите. Търпението ви ще е приветствано и възнаградено.

ТЕЛЕЦ - Ще се мобилизирате за изпълнението на поетите отговорности и в същото време е възможно да останете леко притесни, но не губете кураж.

БЛИЗНАЦИ - Препоръката ми към вас е да обърнете повече внимание на онези задачи днес, които изискват повече информация и знания. Едва ли ще срещнете затруднения, предвид професионалната ви подготовка и развитията около вас през последните дни.

РАК - Различни по манталитет и ценностна система хора ще се опитат да ви манипулират с цел лична изгода, не се натоварвайте емоционално и физически, но приключете навреме текущите си задачи.

ЛЪВ - Бъдете активни и работете, довършете започнатото и не се притеснявайте, защото няма да ви липсва подкрепата на роднини и колеги. Лечебното гладуване ще помогне да организма ви да се очисти от натрупаните токсини.

ДЕВА - Препоръчително е да обърнете повече внимание на онези, чието изпълнение няма да ви затрудни и може да ги приключите в кратки срокове.

ВЕЗНИ - Не допускайте отегчението ви да вземе преднина и да омаловажите въпроси, чието решение е неотложно.

СКОРПИОН - Работете по текущите си задачи и се старайте да ги приключите в срок. Обмисляте нови идеи и обновяване на дейността, с които очаквате да подобрите финансите си.

СТРЕЛЕЦ - Като практично ориентирани и с гъвкава мисъл хора, ще откриете добри възможности за професионален и личен напредък, в това няма съмнение.

КОЗИРОГ - Запазете добрия тон и намерете подходящите думи, с които да изясните отношенията си, без излишни емоции, в случай, че някой ви пренебрегва.

ВОДОЛЕЙ - Възползвайте се от благоприятните развития около себе си, в много отношения ще оказват влияние върху дейността ви в посока обновяването й, а ако сте служител, качествата ви ще бъдат забелязани.

РИБИ - С обновяване и нововъведения по дейността си ще са ангажирани онези, които работят за себе си. Много от задачите ви не търпят отлагане, за това ви е нужна мобилизация, но ще успеете.

 

Годишен хороскоп 2012 година

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди