изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:21 EEST
ДОБРУДЖА ПОСРЕЩА "СМЪРФОВЕТЕ" В ТУРНИРА ЗА КУПАТА    
СпортОтборът на Добруджа няма сериозни кадрови проблеми преди утрешния двубой с Локомотив (Пловдив). Както е известно, "жълто-зелените" приемат "смърфовете" на стадион "Дружба"  в осминафинал от турнира за купата на България. Старши треньорът на Добруджа Валентин Ангелов очаква достойно представяне от своите футболисти в предстоящи мач. Той ще заложи на най-доброто, с което разполага, и се надява двубоят да се превърне в истински футболен празник.

 

 Мачът с Локомотив (Пловдив) е последен за добричлии за тази година, което допълнително мотивира състезателите да зарадват феновете си с хубава игра и ако е възможно, с победа. А това би било чудесен подарък за любителите на футбола в Добричка област в навечерието на Новата година.

Мачовете между двата отбора, играли се на стадион "Дружба", са запомнени с много голям заряд, равностойно представяне, сериозна битка и висока посещаемост. Очакванията са традицията да продължи. Осминафиналният двубой на стадион "Дружба" е от 13.00 часа, а според регламента победителят ще бъде определен в една среща. При равенство в редовното време четвъртфиналистът ще бъде излъчен след продължения и евентуално дузпи. Припомняме, че Добруджа вече отстрани два отбора в тазгодишното издание на турнира. Момчетата на Валентин Ангелов първо победиха Чавдар в Бяла Слатина с 3:2, а след това в Добрич надделяха над Несебър с 1:0.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ПОСРЕЩА "СМЪРФОВЕТЕ" В ТУРНИРА ЗА КУПАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди