изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:33 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН - Ще преминете през днешния ден в добро настроение. Няма да липсват новости, благодарение на които ще обогатите информацията си и обновите плановете си за идващите дни.

ТЕЛЕЦ - Развитията днес са с добри перспективи пред вас, стига да се възползвате рационално от даденостите. Удачно време за планиране на нови проекти и смели начинания.

БЛИЗНАЦИ - Работете по изпълнение на поетите ангажименти и обещания, много хора ви вярват и не бива да ги разочаровате. Отнесете се с внимание и дайте израз на любовта си към онези, които обичате.

РАК - Въздържайте се от големи физически и емоционални натоварвания, за да направите деня си по-спокоен и съзидателен. Анализирайте и подреждайте плановете си за напред, новите начинания ще ви се отдават с лекота.

ЛЪВ - лъчезарни и добри - ако сте такива, ще направите своя и деня на околните по-светъл и приятен. Подходящо време да градите планове, да съзиждате и изразявате съпричастността си към традициите на дома и семейството

ДЕВА - Погрижете се за атмосферата на дома и близките си, като им създадете усещане за топлина и споделеност. Имате нужда от това, събитийността от последните дни се отразява на физическата ви и психическа форма.

ВЕЗНИ - С настроение ще следвате намеренията си, отбелязвайки със задоволство резултатите си. Бъдете внимателни при шофиране, при работа с режещи инструменти и огън, възможни са наранявания.

СКОРПИОН - С намерението сте да свършите навреме с предвижданите задачи за днес - семейни и служебни, за това ще работите сърцато, като няма да пренебрегнете и близките си.

СТРЕЛЕЦ - Ако по някаква причина до сега се е забавило изпълнението на срочна задача, то днес с помощта на подходящите хора ще наваксате пропуснатото.

КОЗИРОГ - Денят е съзидателен, за това е препоръчително да се възползвате от добрата енергетика и поставите начало на делата, които подготвяте.

ВОДОЛЕЙ - Нечие решение днес ще ви направи доволни, подкрепяйки изпълнението на срочните ви задачи. Очевидно интересите ви се толерират и ще се възползвате от вниманието към себе си.

РИБИ - Денят ще ви предложи избор на възможности и от вас зависи какво ще предпочетете. Новите начинания ще са съпроводени с вълнения, но ще останете доволни от резултатите.

 

Каква е вашата японска зодия?

Въздушните зодии са най-упорити

Как ревнуват мъжете от различните зодии

Кои зодии са най-лоши политици


Шеф според зодиакалния знак

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди