изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:14 EEST
Екофенове направиха гол протест в Мадрид    
По света
Над 100 защитници на правата на животните от цяла Испания организираха гол протест на оживен площад в центъра на испанската столица Мадрид,съобщава "Франс прес".


Мъжете и жените се покрили с червена боя, за да наподобява кръв и легнали в центъра на "Плаза де Еспаня", сред киносалони, кафенета и ресторанти. Екозащитниците останали там половин час въпреки въпреки температурата от осем градуса по Целзий.

Искаме потребителите да са наясно с ужасното страдание, което тази нехуманна индустрия крие, обясни по повод протеста Серхио Гарсия Торес, говорител на испанския клон на световната организация за защита на правата на животните "АнимаНатуралис", която организира демонстрацията. Седма поредна година групата прави протест в Испания с голи активисти против кожената индустрия.

Всяка година над 60 милиона животни, сред които лисици, норки, бобри и рисове, биват отгледани от хората или заловени, за да бъдат след това убити по брутални начини за направата на кожени палта, посочват от "АнимаНатуралис". Испания, Гърция, Германия и Италия са водещи производители на дрехи и аксесоари от кожа, твърди организацията. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Екофенове направиха гол протест в Мадрид | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди