изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:47 EEST
Нови три автомобила изгоряха тази нощ в София    
НовиниТри автомобила са опожарени през нощта в София. Две коли и един бус са горели в столичния квартал "Люлин", пред блок 981. Сигналът за инцидента е подаден малко преди полунощ. Пожарът се е развил изключително бързо, като е започнал от единия автомобил и се е разпрострял и към намиращите се непосредствено от двете му страни превозни средства.


Два от автомобилите са марка "Форд", а третият - "Фиат Пунто". Два противопожарни автомобила са гасили горящите коли, съобщи БНР.

"Към полунощ големият ми син не спеше и аз станах да го прибера да легне. След около пет минути се чуха пукоти, видях през прозореца някаква страшна светлина и когато станах видях, че и трите коли горяха", разказа Любка Филипова, собственик на изгорелия фиат, цитирана от БГНЕС. От трите пострадали коли само нейният автомобил няма застраховка "Автокаско". Заради случилото се тя не може да води големия си син на училище. 10-годишното момче е аутист и изпитва трудности да пътува с градския транспорт.

Близо 30 коли са запалени умишлено за изминалия месец и половина в София.

БМВ горя в нощта срещу 3 декември. Пет автомобила бяха запалени в столицата през нощта срещу 2 декември в кварталите "Младост" 1 и "Младост" 2. В столичния квартал "Хаджи Димитър" бяха опожарени два леки автомобила през нощта срещу 1 декември, а 10 коли горяха през нощта срещу 30 ноември в столичните квартали "Младост" 3 и "Младост" 2.

В петък министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че има двама заподозрени за масовите палежи на автомобили.  Работи се по три версии - застрахователни измами, спорове за паркоместа и палежи от пиромани. В събота Цветанов отхвърли версията за война между застрахователи. Вече се разбра, че няма връзка между собствениците на запалените коли. http://dnes.dir.bg/
 


Сходни връзки

Нови три автомобила изгоряха тази нощ в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди